Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu el Spune-i ce ai pe suflet Daca nu ai curaj sa vorbesti fata in fata cu el spune-i asta pe mess sau la telefonIntreba-l daca el are ganduri serioase cu tine sau nu
Vezi ce zice si daca el nu da nici un semn ca te place si daca zice ca ai fost doar o jucarie pentru el incearca sa il dai uitari si sa cauti alt baiat
Papa
CIti ani zici ca ai?/? dupa cum povestesi nu ai mai mult de 15 ani. ESTi fff transpirata. vrei prieten[iubit si daca se poate si tot te a tinut in brate. faci ca gaina [fugi ca vreau]hai ca ma impiedic.Nu pot sa ti sp mai multe dar mai bine pune mina pe carte ca ia timp de baieti
Din cate am inteles eu, si tu ai vrea sa fii iar cu el, dar si el.Nu aveti incredere in seriozitatea si declaratiile celuilalt.Nu mai crede tot ce-ti spun prietenele ca nu intotdeauna sunt bine intentionate si poate el n-a vrut sa ii spuna adevarul, nefiind sigur de relatia voastra.
Ii unu dinasta care o mai avut inca 100 inainte de tine, deci nu te lasa asa usor ca stie el cum sa te abordeze deci.vezi ce faci!
Hey, poate el te iubeste, pune-l la incercare, pune-ti o prietena sa filtreze cu el, si in timpul acestei mci discutii sa intrebe de tine, cum reactoneaza o sa vedem, dar daca el te saruta si alte chestii eh cred ca te place, poftim id meu poate ai nevoie sa vb mai pe-ndelethe:melymello_catycat ceao si mult noroc!:*
Poi.intri pe mess si il intrbi. ce a fost cu sarutul acela.
si discutati.doar sunteti oamnei nu animale