| ano222 a întrebat:

Buna.Ieri am avut un contact sexual neprotejat.Prietenul meu ca niciodata a avut deodata senzatia ca ejaculeaza in timp ce era in mine si a scos-o instant.Insa cand a scos-o afara a trebuit s-o frece de vreo 4-5 ori ca sa iasa sperma. Exista sanse sa fii ejaculat si inainte in mine avand in vedere ca, cand a scos nu a iesit imediat ci dupa mai multe frecari cu mana. Exista sanse sa raman insarcinata contactul sexual a fost facut in a 6-a zi dupa mentruatie.
Multumesc!

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ana! Daca el ar fi ejaculat in tine ai fi simtit, nu ai dat detalii, ai facut sex cu sau fara prezervativ? Si nu este bine sa i ei deloc pastila de a doua zi, ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca e cazul de sarcina.Dar trebuie sa stii ca orce contact sexual neprotejat poate duce la sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bărbatul a ejaculat în afară, deci nu sunt șanse de sarcină.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ca sa nu mai treci prin sperieturi de genul protejeazate.
Poți lua boli cu transmitere sexuala sau chiar o sarcina nedorita( și totuși tu suporți totul, chiar și avortul reprezinta un proces periculos).
Că prin aceasta metoda de " scoatere" la timp au ajuns milioane de femei gravide.
Discuta cu partenerul în cazul în care îți baga bălării cum ca se simte mai nu știu cum fără, dacă te respecta și te iubește o să folosească protecție ( și da de știut ca nici banii nu cresc în copaci, dar oare chiar merita sa te expui la atâtea riscuri?)