| Iulia8659 a întrebat:

ieri am fost la iubitul meu, am dormit la el. Am vrut sa imi incep viata sexuala cu el ( Am 17 ani ), dar cand i-am spus ca sunt virgina, el mi-a spus ca mai bine nu, o lasam pe altadata atunci. De ce nu a vrut? I-a fost frica de ceva? Ofer funda :*

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Am auzit asta de multe ori din gura baietilor

pur si simplu nu vor sa o faca cu virgina, mai ales cand stiu ``cu ce se mananca``,
e mult mai usor sa o faci cu una deja inceputa
cu virgina trebuie rabdare si sa fie bland sa n-o doara si unora li se pare aiurea.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de ce te grăbești?
Nu vrea să aibă obligații.
Pa, pa.

| Dariusuu a răspuns:

Când vrei să faci asta să nu uitaţi de prezervativ.

Nu cred că vrei să primeşti ceva boli sau să fii mamă în timp record.

Ai grijă Iulia.

| neutrino a răspuns:

Pur si simplu nu a fost capabil pentru asa ceva!

| Alcyon a răspuns:

Probabil nu se simtea pregatit. Contrar opiniei generale, la o dezvirginare, toata greutatea si responsabilitatea pica pe barbat, fiindca el e cel cu experienta. Femeia doar sta.

| h3r a răspuns:

Bravo lui, ți-a făcut-o!

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pentru ca vrea sa iti faca "initierea" mai usoara. I-a fost probabil frica sa nu te grabeasca si sa nu te doara. "Pe alta data" pai trebuie sa pregateasca si el laughing. Succes.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Fiindca daca afla parintii tai el face puscarie tongue, se gandeste si el la viitor, mai asteapta, pariez ca la vremea in care tu vei avea 18 ani el te va invita in pat si il va excita faptul ca esti virgina sau poate era obosit si nu avea chef de "sa o iau incet"

| TwiXXXie a răspuns:

Eu zic sa stai bine sa te gandesti si sa apreciezi gestul, altul putea sa ti-o traga si dupa sa te paraseasca, si iti pierdeai virginitatea(considerat unul din lucrurile cele mai de pret) aiurea