anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ieri am fost la medic si am rezolvat problema digestiva in fine si i-am zis ca ma mai ia dureri de inima cateodata si m-a intrebat ce alimentatie am daca fac sport si i-am zis ca stau singur in casa de acolo a inceput si problema, mi-a zis sa imi gasesc o prietena ca daca nu o sa fac infarct din cauza tristetii putin cate putin inima o sa imi mearga din ce in ce mai rau ba chiar a spus ca sa merg la un psiholog voi ce credeti de asa ceva? treaba cu inima e rara chiar

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca asa ti-a spus medicul ar trebui sa o i-ei mai in serios! Urmeaza-i sfatulhappy
Incercarea moarte n-are, corect?
Ai grija ce faci cu inimioara tahappy

| Fifylici a răspuns:

Pai stiu si eu...
adica la ce iti trebuie musai o prietena? tristetea poate trece si cu simplii prieteni in cazul in care i ai
aa dar daca treaba sta asa iti poti gasi o prietena care sa iti tina de urat si sa fie acolo pentru tine, desi nu prea pricep ce legatura are cu inima dar in fine
multa bafta si ai grija ce faci cu inima ca e grav

| catthshshshs a răspuns:

Pai ia problema in serios si fa ceva! Sa nu iti fie rusine sa apelezi la un psiholog, el te poate ajuta, chiar daca multe persoane sunt de alta parere. Este si el, ca noi toti.
Incearca sa te deschizi spre lume, nu te inchide in tine.

soothe
| soothe a răspuns:

70% din boli au cauze emotionale. este mai mult decat sa iti gasesti o prietena; este timpul sa iti faci ordine in viata, sa nu iti mai plangi pe umar si sa scoti capul la lumina.
In legatura cu prietena, devenirea e in doi.