| miimi. a întrebat:

Ieri am fost la o nunta putin departe de unde stau eu(In Rm.Valcea). trecand peste partea ca m-am distrat ff bine vreau sa va zic ca am facut-o cu un baiat de acolo in masina(nu radeti)e fotomodel cat de frumos poate sa fiee:X.nu bausem nimic dar m-am lasat dusa de val.Eu am prieten si am momente cand il iubesc muult de tot alteori ma cam"plictiseste". Acum ma simt vinovata pentru. ce am facut nu mi- a zis nimeni nimic dar parca ma simt vinovata pentru. ca i-am zis ca sunt virgina si ca o voi face cu el si eu? ce am facut.cand ma gandesc la el regret dar cand ma gandesc la baiatul >alaa8-...no commentlaughingCe ar trebui sa fc sa remediez situatia adica sigur se va supara...

23 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Tu erai virgina?
ai iubit si nu ai facut-o cu el ci cu unul pe care il cunosti de-o seara?
se va supara? meriti batuta tu stii cum? moamaa
ce...parasuta esti
ce vrei sa faci acum? prietenu tau tot va afla.cand va veni momentul sa o faci cu el si va vedea ca iubitica lui cuminte uite ce face.si-o pune cu primul venit.
sincer meriti.

| gigiro a răspuns:

Sa nu te mai culci cu fotomodele! Nu iarta nimic, si-n plus, fotomodelele astea nu se iubesc decat pe sine insesi sau /si banii. Niste egoisti! E clar, ca treaba nu merge bine cu prietenul, daca te plictiseste. Acum ca ai aflat cum e s-o faci cu unul super misto,. lasa-l

| AnonimA a răspuns:

Esti o ...sti tu cewinking

| NickiMinaj a răspuns:

Nu are de ce sa afle prietenul tau actual. Oricum nici tu nu ai garantia ca nu s-a culcat cu altele. Atata timp cat nu ai regrete, asta este. In niciun caz nu te duci si ii spui, pentru ca o sa-l termini.Lasa efectiv situatia asa, esti tanara, fara obligatii, se mai intampla.

| lyrics a răspuns:

Sincer.
oare il meriti pe iubitul tau?
daca il iubeai atat de mult nu te lasat vrajita de unul cu un corp superb, care.cine stie daca o sa'l mai vezi.
rusine
saliveaza dupa ala in continuare

| carminaburana43 a răspuns:

Tu intrebi si tu dai si raspunsuri.Eu cred ca peste doua zile nu vei mai avea nevoie de nici un raspuns te vei lamuri singura cu ce e bine si nu pentru tine, cind t-i se vor mai limpezi sentimentele si dupa ce vei mai dormi una buna.

| Barajag a răspuns:

Ca sa nu mai ai mustrari de constiinta, te duci la el si ii povestesti ce s-a intamplat, gandesc eu ca, sinceritatea este cea mai de pret intr-o relatie.Sunt sigura ca se va supara si, este si normal, dar tu faci ce doresti.Este o vorba "capul face, capul trage", trebuie sa-ti asumi consecintele.Bafta!

| Pissy a răspuns:

Nu trebuia sa o faci stiind ca i`ai spus prietenului tau ca esti virgina. O sa ai probleme daca ii spui ca te`ai culcat cu acel fotomodel, iar dk nu ii spui tot o sa ai probleme deoarece o sa creada ca l`ai mintit ca esti virgina.
Parerea mea happy

Bafta :*

| pwp a răspuns:

O faceti chiar asa din prima doar pentru ca e frumos?

| amanda33 a răspuns:

Wow...
Bravo! Orice fata viseaza ca prima data sa fie ceva special cu persoana care o iubeste si tu te arunci in bratele primului venit? Ar fi bine sa ii spui asta. iar daca te paraseste asta e, e vina ta! Oricum ceea ce ai facut tu a fost. nu urat! ORIBIL! m-ai gandeste-te si la ce faci happy Eu daca as fi in locul lui ti-as rupe capul happy

| ronin33dan a răspuns:

Prea multe nu sunt de facut! Recomandarea mea este sa-i dai liber prietenului tau actual pentru ca de afla ca tu nu esti virgina ...nu prea vad cum ai so dregi! Mai bine schimbi relatia decat sa-ti unfle ala ochii.Succes!

| Byankaa66 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, fii sincera si suporta consecintele

| Bogdan_7395 a răspuns:

N-ai probleme, se intampla, doar sa ai grija cu chestii din astea, ai prieten si tu il inseli? ce poti sa faci? ii zici si vezi urmarile, sinceritatea intr-o relatie este fundament, daca tii la el.desi l-ai inselat

| Dee0tzaA a răspuns:

Wow! Imi place de tine ca nu regreti ce ai facuttongue! Acuma ce sa faci, se mai intamplabig grin. Poate ca si prietenul tau a fost cu altele, nu ai de unde stii ce e in capul baietilorstraight face. Sfatul meu ii sa ii zici adevarul(pentru ca intr-un final toate se afla) dar putin mai "inflorit", ca ai fost beata, ca ai uitat de tine, eu stiu... Daca te iubeste te va ierta pentru ca iubirea vindeca ranile cateodata. Poate si el ar fi facut la fel in locul tau.

| dink08 a răspuns:

Asta e, greselile tineretii tongue. Spune-i adevaru cere`i scuze. Daca chiar te iubeste te va ierta.Bafta!

| ank a răspuns:

Hey!
ce de raspunsuri prostestistraight face
Viata e tare scurta!
trebuie sa te lasi dusa de val, sa te distrezi, sa faci de toate!
deci eu zic ca ai facut foarte bine doar o aventura asa.
pe prieten lasa l ca si el sigur te a inselat vreodata sau o sa o faca ca toti baietii.
asa ca
Go on girl!
have fun!

| `KiddO` a răspuns:

Frate. Cum poti sa faci asa ceva? straight face. Ai problemeee!

| alecs94 a răspuns:

Daca nu afla nu se supara, iar daca afla ai incurcat-o sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e, acum ai facut`o lata... cand te culci cu prietenu` tau, te prefaci ca esti virgina si gata.thinking Faci ceva de genu`:"usorr...incet.aa.wai.au.ii.aa"laughinglaughinglaughing.

Tu alegi, multa bafta oricum`!::*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Panaramoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu...rva

| emogirlofthenight a răspuns:

Frate.pai inseamna ca te culci cu primul care iti iese in cale sorry!laughingrolling on the floor

| marcud a răspuns:

Sa nu i spui, in viata sunt momente pe care nu trebuie sa stie nimeni, trebuie sa stii sa tii pentru tine anumite placeri, chiar daca sunteti prieteni si va iubiti mult el nu trebuie sa stie toate secretele tale, si chiar daca ati fi casatoriti tot nu trebuie sa i spui anumite lucruri, pastreaza ti secretele, ca altfel la o adica se pot intoarce impotriva ta, nu ai de ce sa te simti vinovata, tu crezi ca el e cumva sfant?