anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost la o piscina cu familia.Si am mers singura pana la piscina si am stat undeva jos si vine un baiat la mine pe care l-am agatat in oras ..si face ca daca mai imi amintesc de el si dinalea si am tot vorbit pana o plecat acasa.Si no eram cu inca o prietena si i-am zis ca ii dragut si asa.Si tot ieri am stat in statia de autobus si a trecut el cu masina si o zis ca ma duce el unde trebuie si am acceptat apoi tot vorbea muuuult cu mine si la sfarsit o zis ca spera sa ma mai vada.Hmm ce inseamna asta?laughing)ii mai mare decat mine cu 8ani laughing eu am 17

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

In locul tau nu as fi acceptat sa merg cu el cu masina. E cu 8 ani mai mare decat tine si ma indoiesc ca il cunosti suficient de bine incat sa ai o asemenea incredere in el. Parintii tai stiu? Nu cred ca ar fi incantati.
Oare ce ar putea sa insemne? Cauta fete mai mici (ca doar astea sunt mai usor de prostit) de care sa isi bata joc.

| Exilee a răspuns:

Desigur ca vrea sa te mai vada. Nu trebuie sa apari si tu in lista minorelor care se vor culca cu el?

| Cristiann25 a răspuns:

Sa-mi spui cum a fost sa faci sex cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca probabil te simpatizeaza sau vrea ceva de la tine...
in orice caz nu te gandii la o relatie...esti tanara fii cu baieti de varsta mai apropiata de a ta ..parerea mea, tu faci cum vrei pana la urma!
doar traieste-ti viata daca te simti bine cu el si ai incredere e ok asawinking

| RedCookyeeee a răspuns:

WTF? Tu 17 el 25? Nu te duce putin capul? Asta mai mult ca sigur de vrea in patul lui.