| ElenaCatalina1994 a întrebat:

Ieri am fost la parintii mei acasa cu iubitul meu. Am stat ce am stat si mama si tata au plecat la supermarcket. Am mers cu iubtul meu in baie sa face sex ca ne plictisisem. Cand am iesit erea fratele meu care se uita cam ciudat la noi. Oare ne-a vazut?

5 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Eu în locul tău aş învăţa să scriu înainte să-mi stea gândul la prostii. Dar aşa, ca o simplă curiozitate, ruşine faţă de frate-tu nu ţi-e?

| Ozdogan a răspuns:

Cati ani are frate-tu? Daca stie chestii despre sex, intreaba-l daca a vazut ceva.tongue daca da, roaga-l sa tina secret acest lucru tongue

| neutrino a răspuns:

Aceasta poveste, de prost gust si scrisa la fel de prost, apare postata din cand in cand.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Nu cred ca te-a vazut, poate v-au auzit, sau si-a dat seama, scrie un mesaj catre mine cu varsta voastra, inclusiv a fratelui tau! si ai grjia data viitoare, nimeni nu te judeca, sexul e ceva placut, chiar foarte placut, si e aceea descarcare de hormoni care te face sa fii mai calma daca ai parte de un orgasm, si in plus cum esti fata si daca ai chef de sex si nu ai parteneru langa tine, ti se formeaza libidoul, si ala se transforma in chist ovarian! bafta!

| Issabela26 a răspuns:

Bai da pe bune tu nu ai alt cv decat sa stai sa inventezi povesti din astea? pe bune adica tu nu poti sa citesti ceva sau sa te uiti la un film?