| BiBy_9093 a întrebat:

Ieri am fost la ziua unui coleg de care mi-a placut. Am stat cu el vreo 3 luni, dupa care l-am vazut sarutandu-se cu o alta fata. Nici macar nu si-a cerut scuze si s-a despartit de mine. La ziua lui am fost eu, o colega pe nume Ely (care trecuse prin acelasi lucru cu prietenul ei) si in rest 7 baieti (cu tot cu el). Cum nu putea lipsi de la o petrecere jocul sticluta, ne-am jucat si noi. De aici totul ia o intorsatura „intoarsa". Nimeni nu avea voie să refuze nimic. Am rotit sticla si mi-a picat sa ma sarut cu colega mea (Ely), pe gura. Am ezitat, am vrut sa refuz si sa ies din joc, dar inainte sa spun ceva, ea m-a sarutat. Toti baietii au ramas masca, mai ales cel de care mi-a placut. Nu stiu ce sa zic, era spre sfarsitul petrecerii si ea a zis decat ca nu regreta nimic... Si nu am mai vorbit nimic cu ea. Nu inteleg... sa aiba sentimente pentru mine? Nu vreau sa o ranesc, caci deja are inima franta din relatia anterioara si a zis ca nu o sa mai vrea un iubit niciodata. Pe alta parte, si eu ma simt la fel ca ea, dar nu as fi dispusa sa incep o relatie cu o fata. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| pokerface_9746 a răspuns:

Nu cred ca daca prietena ta ti-a spus ca nu regreta nimic, vrea automat sa aiba o relatie cu tinehappy. Poate a vrut sa demonstreze baietilor ca nu are idei preconcepute si ca nu e mare scofala daca te saruta pe buze.baietii au ramas masca pentru ca imaginea a doua fete care se saruta e un adevarat spectacol pentru ei...
Nu-ti mai face probleme in ceea ce o priveste pe prietena ta. Comporta-te normal si pe parcurs vei vedea daca a fost vorba de o experienta sau e ceva mai mutl la mijloc din partea ei...
Cat despre baiatul in cauza.sa isi ceara scuze pentru ce? ca s-a sarutat cu alta fata? ar fi schimbat cu ceva situatia? bine ca macar s-a despartit de tine.ar fi fost mai bine daca merge in paralel cu fata aia? chill!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LifeIsAJoke a răspuns:

straight faceEu personal ced ca ii dadeam 2 si plecam.Sigabi trebuia sa citesti tot.laughing

| Mada a răspuns:

Saaa devii lezbi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sun-o si zi sa iesiti la un suc sau la o cafea sau discuta cu ea la telefon si vezi poate ea te place, si explica-i ca tu nu prea poti sa fi cu o fata ca nu esti pregatita si nu poti... daca ea chiar zice ca vrea, iar daca zice ca a fost asa intamplator atunci nu ai de ce sa iti faci griji tongue Sper ca am fost de ajutor SAL

| BiBy_9093 explică:

@pokerface, merci pentru sfaturi. Cat despre momentul în care el s-a despartit de mine, a zis asa: „Haide, doar nu te asteptai la altceva. Si asa ma desparteam de tine, dar pentru ca am gasit-o pe ea a fost un motiv in plus. Asa ca nu mai are rost." Apoi a urmat o pauza lunga dupa care: „Da, da, iti dau papucii. Ce nu pricepi?" Ma asteptam si eu sa fie putin mai politicos. Ceva de genu „Ai observat ca relatia noastra nu mai merge, cred ca ar fi cazul sa ne despartim." Nu ma refeream sa isi ceara scuze, m-am exprimat gresit, ci sa fie putin mai politicos, mai ales ca provine dintr-o familie cu rang inalt.
Cat despre Ely, am vorbit cu ea pe mess si i-am zis ca as vrea sa discut cu ea fata in fata. Asa ca i-am propus sa iesim la un suc. A fost de acord, asa ca avem ocazia sa discutam.