| baba_5562 a întrebat:

Buna ieri am intrtinut relatii sexuale protejate dar s-a rupt prezervativu din nou am cumparat pilule de a 2 zi dar azi mi-a venit ciclu mai sunt sanse sa raman insarcinata mai trebuie sa le iau? din moment ce mi-a venit ciclu sau le patrez pentru orice alta eventualitate ras va roghappy

6 răspunsuri:
| Timmotey a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa le iei pentru ca ti-a venit ciclul! daca vrei ia-le dar dc nu ai luat un durex *** is mai bune

| jasmine11 a răspuns:

O data ce ti-a venit menstruatia nu mai trebuie sa le iei deoarece menstruatia consta in scoaterea ovulelor nefecundate intelegi? deci sa nu iti faci griji:d

| TRN a răspuns:

Da.nu esti insarcinata;") si da poti pastra pentru orice evantualitate.ca nu sti cand iti vine poftalaughing

| CJ23MDL a răspuns:

Nuuuuu...ia prima in 48 de ore si dupa ce ai luat prima ia-o la 12 ore a doua sau la 10 scrie pe prospect...chiar daca ti-a venit ciclu. iale neaparat pe ambele.stiu ca sunt scumpe happy dar nu te risca.bafta.si apropo nu le lua in exces ca probabilitatea este foarte mare sa nu mai ramai insarcinata daca iei mai mult de doua ori p an pastilele respective.

| Bibis03_9153 a răspuns:

Eu zic sa le iei pentru orice eventualitate.

| dori_2337 a răspuns:

Eu zic sa le iei, nu merita riscul, mai ales ca ciclu poate sa-ti vina si peste sarcina in prima luna.