Ai putea sa-i faci si tu maine acelasi lucru. Te duci la el la clasa si il iei de mana pe un baiat si-l pupi (sau ce preferi) si nu-l bagi deloc in seama. O sa devina probabil gelos (eu as devenii...)...
oricum e genu de baiat distrat! Daca ii ceri explicatii lui nu ii pasa!
Ai spus ca ai prieten da nu ai mai vorbit de mult cu el. vrea si el o relatie din asta cu tine probabil
In primul rand nu e clar :O:O? baiatu` asta e un fel de : Da ba ia`le pe toate si hai sa ne distram ...eu zic ca nu merita ork o sa izti dau aici ceva sper sa te ajute sa stii ca nu e povestea mea dar e a lu o prietena care e plecata sa mutat de aici sper sa te ajute :
Eu merg dupa premisa: cine se scuza …. se acuza…. voua pe bune nu vi se pare mult prea dubios cand cineva tot iti da explicatii si voi nu puneti intrebari? Cum am mai zis si pana acum, eu sunt o persoana care apreciaza foarte mult micile detalii ( si aici ma refer la orice), dar din experienta proprie am ajuns la urmatoarea concluzie: ok detaliile sunt foarte importante, dar totodata folosite excesiv, tind sa devina plictisitoare….
Eu una imi dau seama de o persoana cum e de la prima vedere, niciodata nu m-a inselat prima impresie si nici nu mi-am format vreodata o parere gresita……si asta am dovedit-o de nenumarate ori cand am fost rugata sa-mi dau cu parerea…. care parere nu o dau gratuita, pentru ca nu ma trezesc vorbind singura.
Demonstratia este urmatoarea: ca sa-ti dai seama de ceea ce voi numiti fler la mine, trebuie sa le faci si tu cel putin o data ca sa stii cu ce se mananca, si aici intervine : ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
Noi fetele de fel suntem mai credule, si eu am fost pana in momentul cand mi-am luat-o si de atunci am preferat sa o dau si eu mai departe decat sa mi-o iau, ideal ar fi sa nu ne punem problema de care cum i-o da si cui…. de aceea relatiile de astazi sunt degenerate pentru ca lumea e mult prea ocupata de individualism de genul stai ca trebuie sa-i fac si eu ceva daca si mie mi s-a facut, decat sa se gandeasca ca ar putea face ceva impreuna…. problema e ca pe parcursul acestor jocuri copilaroase mai ranim persoane care nu ne-au facut nimic si care ar fi meritat mai mult…. dar asta e…. din greseli si pierderi invatam.
Da recunosc sunt mai necioplita uneori…. chiar foarte…. dar adevarul chiar nu e menit sa fie frumos cum nici minciuna nu e…. sunt doar niste elemente necesare in anumite etape. Eu nu am menajat pe nimeni si se stie ca eu mereu taxez prostia, nici eu la randul meu nu am fost menajata de altii si foarte bine, toti avem nevoie de o maturizare si de o trezire la realitate, boemul chiar este frumos dar este utopic.
Concluzia finala: ca sa pierzi ceva, mai intai trebuie sa-l detii, persoanele nu pot fi detinute sau aflate sub posesie, dragostea lor insa da…. cel mai important zic eu, si iarasi revin la experienta proprie: daca ai pierdut ceva, pe cineva……inseamna ca nu prea ai avut nevoie de acel ceva sau persoana respectiva nu era pentru tine…. ce ti-e dat, ti-e pus deoparte!
So heads up girly girls, minciunile mereu au picioare scurte, si foarte rare sunt persoanele care stiu sa minta in sensul ca nu sunt descoperiti, cel putin pentru o perioada mai lunga de timp, nu exista asa ceva ca minciuna perfecta pentru ca daca ar exista asta ar exista si crima perfecta! bye sper ca ti-am fost de folos :-H
Probabil că îi place de tine, dar şi de colega ta. şi bate la mai multe 'uşi' eu zic să ai o discuţie cu el că nu eşti cârpa lui de şters pe jos.
T.
Daca ai prieten ce pana mea mai cauti cu fatalaul asta?!
Auzi, se da la toate si te deranjeaza... dar oare tu nu umbli cu doi?! Deci meriti!
Oricum, termin-o cu el ca o sa dai impresie celorlalti ca esti ''usoara'', nu crezi?!
beausingurlamasamea întreabă: