Eu zic sa il lasi in pace o perioada. s-a obisnuit sa fii tu prima care il cauta si i-ai aratat prea mult ca il iubesti si i s-a suit la cap asta. stie ca poate face ce vrea ca tu o sa il ierti pentru ca il iubesti. lasa-l o perioada nu ii mai raspunde la telefon, la mesaje si nici tu nu-l mai cauta.
Nu stiu. si eu cam tot in cazul asta sunt Chiar o sa urmaresc rasp pe care le vei primi...cateodata am impresia ca nu ii pasa deloc.si daca sunt si eu indiferenta tot el se supara.
E foarte bine ca te gandesti si la tine! Eu zic sa il lasi in pace, sa ii arati indiferenta! E cam nesimtit daca nu stie sa iti ceara scuze macar.
@Visecolorate da la fel se intampla si la mine daca eream indiferenta se supara
Stiu, dar tu ce sa faci? Cat sa mai rezisti asa? Eu am incercat sa vb cu el... da nu ai cu cine. Si apoi tot el se supara si zice ca tot eu m-am saturat de el .
Fetelor nu va merita, lasatii in pace. O sa isi dea seama ce au pierdut cand nu o sa aiba cine sa se mai roage de ei, cine sa le suporte toate mofturile, cine sa ii caute mereu, etc. Au vazut ca acceptati felul in care se comporta cu voi si o sa continuie. Daca ei chiar tineau la voi o sa va caute cand o sa isi dea seama ca nu ati glumit cand ati vrut sa o terminati. Si daca va vrea sa continuie o relatie cu voi o sa se schimbe daca nu, sunt atatia baieti care ar putea sa va faca fericite si care sa stie sa va aprecieze. Nu are rost sa va pierdeti timpul cu astfel de persoane, nu are rost sa va bateti singure joc de voi. Aveti mai multa incredere in voi :*
''si el mi-a spus sa imi caut pe altcineva, pentru ca el are deja pe altcineva ''
Mai mult de atat ce vrei?!