| AliciaCharis a întrebat:

Ieri dupa amiaza am facut o clisma anala,ma curatasem foarte bine pentru ca la un moment dat numai iesea decat apa si era curata, fara nimic, am facut-o cu mai mult de doua ore inainte de actul sexual iar in timpul actului am avut parte de o " surpriza " si nu inteleg de ce. de la acest incident imi este oarecum frica sa mai fac sex anal sa nu cumva sa se repete istoria. are cineva idee de ce s-a intamplat asta chiar daca m-am curatat inainte?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deoarece intre timp, materii fecale aflate mai sus in intestin au cobirat in rect. Clisma trebuie facuta cu 10-15 minute inainte de actul sexual, nu cu ore inainte, altfel nu are nici o valoare igienică.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Termină cu prostia aia de sex anal, cine te invată sa faci asa ceva? Sexul este cel normal, vaginal, nu oral, nu anal. Daca continui cu sexul anal te distrugi. Clisma se face înaintea unei interventii chirurgicale majore, si numai la recomandarea medicului, nu o faci tu asa de capul tau, gîndeste te cîti metrii are intestinul gros, si cît de mult timp i ti ia sa l golesti de tot, sa l curesti, si pentru ce? Pentru o porcărie de sex anal? Merită sa distrugi flora intestinală, sa te nenorocesti pe viață pentru sexul anal? Merită? Esti tânără, vrei sa ai probleme cu anusul? Vrei sa nu mai poti face altceva decît să stai pe wc nonstop? Sexul anal este dăunător, lezează grav sfincterul anal, mușchiul care este responsabil cu senzatia de defecare, si după ce termini de facut treabă mare, acel sfincter se închide automat, dar daca tu il lezezi cu sexul anal, sfincterul anal nu mai poate controla senzatia de treabă mare, si vei face pe tine, nu vei avea posibilitatea sa te controlezi, intrucit nu mai poate intestinul să se controleze, si atunci vei purta pampers ca babele, ca te vei c...ca pe tine, asta vrei? Bănuiesc ca nu, intrucit esti fata tînără.Si ieri după ce ai facut clismă, ce surpriza ai avut in timpul sexului? Ai facut caca pe tine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cristiii! Cristiiiiii! Cristiiiiii! Haide in brate, ca vad ca esti suparat, lasa in pace flora intestinala a fetei, a carei indepartare o va nenoroci pe viata...

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca totul se reduce la un simplu "accident", insa pentru a te convinge daca este asa, vei fi nevoita sa verifici printr-o noua incercare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://img.ifcdn.com/......1c5a_1.jpg