anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri eram pregatita pentru a intretine relati sexuale cu prietenul meu,mentionez ca eram virgina. Cind a bagat-o m-a durut foarte foarte tare, nu stiu de ce dar foarte greu a intrat.si cind a intrat mia provocat o durere imensa, eu nu am rezistat si l-am respins nespunindui nimic, m-am ridicat si m-am imbracat.El nu a zis absolut nimic da avazut ca ceva nu-i inregula si m-a intrebat daca imi este rau si eu i-am zis nu. El sa purtat frumos cu mine pina la urma ma tinea in brate ma saruta insa eu numi gaseam locul. Ma dus acasa si eu mi-a facut curaj si niam cerut scuze si i-am zis ca n-am putut deoarece ma durea find prima data. El a zis ca totul e bine si ma cuprins.
Intrebarea mea este cind voi mai incerca la fel ma va durea?
Si noi n-am vb niciodata despre asta. oare si-a dat seama ca eram virgina

5 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Sigur si-a dat seama ca ai fost virgina(presupun ca nu e ultimul prost, nu?). Si da, e posibil sa te doara si urmatoarele dati. Folositi lubrifiant pentru a calma durerea si prezervativ ca sa dormiti linistiti amandoi.

| Cristiann25 a răspuns:

Normal ca si-a dat.Da, te va durea la fel de rau pana se va rupe himenul! La al 3-lea, al 4-lea contact sexual o sa scapi de dureri de genul.

| Lady2012 a răspuns (pentru Cristiann25):

Dar himenul s-a rupt ..asa cred deoarece am singerat!

| Cristiann25 a răspuns (pentru Lady2012):

Ti-am spus cam la al 3-lea, al 4-lea act n-o sa te mai doara!

| Capriciu a răspuns:

Posibil sa te mai doara si la al doilea contact sexual, dar la restul deja simti placere asa ca inainte de toate trebuie sa fii relaxata si incearca sa nu te gindesti ca te va durea cum se spune lasa-te dusa de val si da prietenul tau si-a dat seama ca esti virgina.Pa!