| SecretLover10 a întrebat:

ieri i-am facut o gluma proasta prietenei mele cu o poza urata care tipa, si a venit mama ei si ma cam certat. Eu ma simt prost ca am facut-o pe ea sa planga nu ca m-a certat masa. Ce cadou ar trebui sa ii fac fetei ca sas ii arat ca n-am vrut sa se sperie si sa planga?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Orice,si o floare! Cere-ti scuze,spune-i ca nu stii ce te-o fi apucat, ca nu te-ai gandit si in nici un caz nu ai vrut sa o sperii, sa te ierte ca nu mai faci.Si ai si tu, mai multa grija! Daca e sensibila, tine cont de asta si poarta-te cat poti mai civilizat!

| mgtow a răspuns:

Cere-ti scuze.

| Anet a răspuns:

Pai depine ce varsta are.De ex
1.sub 8 ani-cumpara-i si tu o ciocolata sau ceva dulce
2.8-14 ani-cumpara-i un cd cu Gaystin Biberon ca e in voga acum
3.peste 14 ani-cumparai un dildau mare si rozsmug
Baftawinking

| QuadruplePersonality a răspuns:

rolling on the floor.
A început să plângăăă? straight face
Dar câţi ani are? laughing)

whateva' straight face

Cadoul nu cred că poate să îi arate exact ce simţi, deci poţi să îi iei orice, ce crezi tu că îi place, ceva de care poate că a amintit (gen: uiteee ce tare e trusa aia de machiaj! ). Iar atunci când îi înmânezi cadoul îi ceri scuze pentru prostia (penibilăăă rolling on the floor ) pe care ai făcut-o.

Sper să meargăbatting eyelashes.

| Andreea357 a răspuns:

Pai nu stiu e complicat nu trebuia sai faci asa o gluma nu stiuh poti sai pregatesti ceva romantic si sai pui o scrisore la usha si sa va intalniti.sau poate sa vina o pr la ea si sai dae scrisoarea ca cu maicasaa. pffff in fine eu in locu ei mi sar parea foarte frumos (in fine acum eu tiam spus cemi plc mie da nu stiu cum va reactiona ea...dar cred ca i se va parea romantic) noroc...

| LikePurpleColor a răspuns:

Poti sa ii dai un adou ce sil doreste foarte mult ...sau un ursuletz din ala care spnue :,, Iarta-ma''...

| Dark_7298 a răspuns:

Ii zici ca : Dracu m-a pus sa iti arat poza asta si te rog iarta-malaughing"

| ScreeNNNNNz0r a răspuns:

Cati ani are frate? 7? =]]]