Pai exista doua variante
1.nu ii place de tine
2.Ii place de tine dar face pe indiferentul
Nu stiu intreba-i prieteni. il intrebi in fata sau il intrebi ca de ce ti-a dat acel raspuns cand tu i-ai zis ca il placi!
Tu eu sunt baiat si stiu ca nu prea te place. Daca a spus,, mda bine" inseamna ca nu ii pasa.
Pai... i-am spus asta fata in fata dar cand vorbim pe mess vorbeste destul de frumos cu mine
Daca vroia sa fie cu tine din moment ce i ai zis ca il placi trebuia sa,, sara,, in sus de bucurie dar a zis doar bine[c si cum momentan nu l-ar interesa]
Unii băieți sunt mai timizi la 15, alții nici nu sunt interesați de fete la vârsta asta. A mai avut relații?
Ți-a dat vreodată semne că te place? Eu oricum rămân la opinia mea, că niciodată o fată nu trebuie să alerge după un băiat, e sub demnitatea ei.
Ți -a dat vreodată semne că te place? Oricum eu rămân de părere că niciodată o fată nu trebuie să alerge după un băiat, e sub demnitatea ei. Dacă vrei să mai vorbim lasă-mi id-ul tău în privat. :*
Varsta lui ( si a ta ) conteaza pentru a stii cum sa porti o discutie cu el... ca sa stii cum te trateaza(cum te vede el pe tine ) poti vorbi cu amicii lui sau il poti convoca fata in fata la o discutie. In functie de ce iti va spune vei sti sigur ce a vrut sa insemne acel mda*