| IxaDeathAngel a întrebat:

Ieri m-am batut cu baiatul pe care il iubesc si cu cel mai bun prieten al lui! Din pacate eram furioasa si nu ma puteam controla! Am dat nebuneste in amn2 si pe prietenul lui l-am lovit atat de tare inkt a cazut si sia rupt si mana si gatul! Amn2 sunt suparati si nu stiu km sa fac sa ma impac cu ei pentru ca nu am vrut! Acum regret! Va rooog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Vai!
Desi normal e sa te cert,cu greu imi retin rasul.
N-o sa-ti spun ca bine le-ai facut,dar o sa te intreb ce anume au facut de te-au infuriat asa tare? Pentru ca, ceva sigur au facut!
Acum,nu e chiar normal sa te infurii si sa incepi sa rupi gaturile si mainile oamenilor(iar rad,scuza-ma),sigur exista si o cale de mijloc.
Le vei cere scuze si-i vei lasa in pace.
Deocamdata,trebuie sa-si vindece atat ranile fizice cat si orgoliul lor calcat in picioare,probabil toata lumea rade de ei ca au luat bataie de la o fata!
Ai rabdare si,daca le ceri scuze, invata sa astepti, nu fa nimic altceva.Impreuna cu scuzele,ar fi binevenita si o explicatie cum ca ti-ai iesit din minti si nu te-ai mai putut controla,dar atat.
Nu stiu de ce,dar ceva ma indeamna sa cred ca pe drept si-au mancat bataia!
Mai intai,incearca sa te apropii de iubitul tau,daca-l impaci pe el, se va impaca si amicul lui.
Dar, sa ai rabdare!
Si CALM!

5 răspunsuri:
| gaby37 a răspuns:

Le-ai dat cu pi*** peste bot

| Absent a răspuns:

Pai...ar trebui sa iti ceri scuze din partea amdurora si sa le zici ca nu ai vrut, doar ca erai prea nervoasa sa te mai controlezi.

| Gabitza00 a răspuns:

Salut! Daca si el te place, v-a uita si veti reveni la normal, adica sa fiti din nou prieteni.In orice caz ar trebui sa il eviti putintel. Fundita?:*

| andreeamyo a răspuns:

Ar trebui sai lasi un timp sa se linisteasca sh sunt sigura ca daca-ti sunt prieteni adevaratzi o sa te ierte...dar fi mai calmawinking

| Valgaav a răspuns:

Iai rupt gatu? dar cine esti tu? Xena?