Pai daca a vazut ca aveai telefonul de aia nu a mai incercat suna-l tuh. e normal ca daca a stat cu tine 9 luni e din iubire. iubire adev ca ca tea acceptat asa cum esti:*.
O relatie are si bune si rele... daca considerati ca v-ati certat dintr-o prostie atunci unu din voi trebuie s faca primul pas spre impacare,lasati orgoliile cand stiti ca nu e cazu sa apelati la ele,daca tu esti sigura ca te iubeste cu adevarat si ca nu e un tip care sare din floare in floare, e pacat daca va bateti joc unu de altu aiurea, astea-s copilarii.
maturizati-va si lasati prostiile.
bafta
Iubire adevarata. Doamne, Doamne.
Ca sa-ti dai seama de iubire e nevoie de timp, timp in care sa stii, sa simti, sa fii convins de ceea ce crezi. 9 luni? Atat ?
Si dupa ani de zile te trezesti ca nu a fost iubire, nu a fost ceea ce ai crezut.
Iubire adevarata. nici nu mai comentez. In asta crezi probabil doar la varsta adolescentei, cand fluturii nu zboara numai in stomac, ci si prin cap.
In locul lui as fi suparat, caci dupa o cearta, cand el vrea sa discute cu tine, tu iti inchizi telefonul. Consider ca aici ai gresit, gestul tau fiind total neplacut. Daca nu voiai sa discuti cu el atunci, ii puteai spune, aveai nevoie de timp sa te gandesti, sa-ti aerisesti mintea, sa te linistesti, dar nu impingandu-l, dandu-l la o parte cand el poate a vrut sa stie de tine.
Te iubeste asta e clar...gandeste-te ca intr-o relatie sunt si certuri deoarece impacarea e foarte dulce, daca ai sta cu o persoana si intre voi totul ar fi perfect te-ai plcitisi dupa o perioada de atata bine eu cred ca uneori certurile te ajuta ca sa iti dai seama de sentimentele tale iti recomand sa il lasi o perioada sa se gandeasca si daca isi va da seama ca te iubeste te asigur ca te va cauta.
Sper sa fi inteles ce am vrut sa spun...si sper sa va impacati.
E suparat intr-un fel diferit de tine, trebuie sa-i acorzi timp si sa nu il presezi.Totusi nu-l face sa creada ca ai uitat de el.Dai cate un mesaj la 2 zile sau unul pe zi.Sunt sanse mari sa fie iubiere adv
eu cred ca te iubeste.dar iubire adevarata nu poate fi numai miere, este si cu bune si cu rele.incearca sa te pui in locu lui si sa-l intelegi.pup:*
Iubire adevarata e atunci cand simti ca fara persoana aia nu poti trai si esti in stare sa faci orice pentru ea! 9 luni. well e ceva vreme.si sunt sigura ca tine la tine. Incearca sa vorbesti cu el...
Scumpo,iti dai seama ca nu a stat 9 luni cu tine degeaba :* Vorbeste cu el. asta e cel mai important sa comunikatzi mai ales daca aveti o perioada mai dificila. o sa trecetzi voi cu bine peste toate Curaj!