| user12789 a întrebat:

Bună, ieri m-am certat oribil cu iubitul meu din cauză că mă învinovățesc foarte des de lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat din vina mea.
Țin enorm de mult la el şi am vrut să ne împăcăm, arătându-i că regret enorm faptul că l-am rănit şi că mă voi schimba.
El este foarte diferit şi mi-a spus că, de oricâte ori l-aş răni sau supăra, el tot mă iartă pentru că mă iubeşte enorm.
Ne-am cunoscut acum 7 luni şi ne ştim viețile unul altuia. Iar acum suntem extrem de apropiați unul de celălalt.
Amândoi suntem îndepărtați de societate şi am trecut prin vieți grele.
Doar am o nelămurire: nu pot înțelege de ce spune că vrea să mă ajute până când "pică jos"?
Mi-a spus că vrea să îmi schimbe viața pe care o am acum şi că vrea să locuim împreună. Sincer, şi eu vreau asta. Îi pasă foarte mult de mine.
Nu am mai avut pe nimeni care să fie atât de dedicat ca şi el. E normal să mă iubească atât de mult?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

Casă ochii, s-ar putea sa ai de-a face cu un narcisist sa sa fi într-o relație toxica iar tu nici să nu îți dai seama
Fi atenta la face, nu ce la spune
Faptul că da vina pe tine fara sa faci ceva anume este un steag roșu cat palatul Parlamentului

| Mopmop a răspuns:

Primo, nici unul dintre voi nu trebuie sa va schimbati!
Fiti asa cum sunteti, reali!
Secundo, cat mai multa comunicare si incredere!
Cel mai important, nu uitati ceva: chiar daca sunteti un cuplu nu neglijati uneori nevoia de intimitate!