| user12789 a întrebat:

Bună, ieri m-am certat oribil cu iubitul meu din cauză că mă învinovățesc foarte des de lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat din vina mea.
Țin enorm de mult la el şi am vrut să ne împăcăm, arătându-i că regret enorm faptul că l-am rănit şi că mă voi schimba.
El este foarte diferit şi mi-a spus că, de oricâte ori l-aş răni sau supăra, el tot mă iartă pentru că mă iubeşte enorm.
Ne-am cunoscut acum 7 luni şi ne ştim viețile unul altuia. Iar acum suntem extrem de apropiați unul de celălalt.
Amândoi suntem îndepărtați de societate şi am trecut prin vieți grele.
Doar am o nelămurire: nu pot înțelege de ce spune că vrea să mă ajute până când "pică jos"?
Mi-a spus că vrea să îmi schimbe viața pe care o am acum şi că vrea să locuim împreună. Sincer, şi eu vreau asta. Îi pasă foarte mult de mine.
Nu am mai avut pe nimeni care să fie atât de dedicat ca şi el. E normal să mă iubească atât de mult?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am vaga senzatie ca te manipuleaza si nu te iubeste pe cat crezi tu.
Cum Dumnzeu sa te invinovatesti singura pentru lucruri care nu s-a intamplat din vina ta?
Nu cumva el te face sa te simti prost, ca sa recunosti tu ai gresit, chiar si atunci cand nu ai facut nimic?
De ce ar vrea sa te schimbe cineva care te iubeste?
Raspunsul este unul singur: ca sa te poate manipula cum vrea el!

| VoidEternal a răspuns (pentru Violleta2022):

De unde concluzia ca vrea sa o schimbe? A zis ca vrea "sa ii schimbe viata", nu sa o schimbe pe ea, sunt doua lucruri total diferite.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VoidEternal):

La schimbat viata m-am referit si eu, nu la schimbatul persoanei.
Daca citeai si fraza de desubt nu mai aveai dubii, acolo unde ma scris ca el doreste sa o manipuleze cum vrea el, de aceea doreste sa o schimbe.

| VoidEternal a răspuns (pentru Violleta2022):

"Daca citeai si fraza de desubt nu mai aveai dubii"
Mhm si daca o vaca avea roti, ar fi fost camion.

Nu frate, n-ai cum. I give up. Marimea ego-ului tau iti distorsioneaza orice abilitate de a rationa conform legilor logicii. Clar asta a fost ultima replica pe care ti-o mai dau pe site-ul asta.

PS: in legatura cu "schimbarea" ta recenta, e o vorba, nu stiu daca a ajuns pana in Australia. You can put makeup on a snake, but it doesn't turn into an unicorn.
Sanatate si mult noroc in LalaLand, adica tinutul in care locuieste mintea ta si in care tu ai tot timpul dreptate.

| SilentRain a răspuns:

Casă ochii, s-ar putea sa ai de-a face cu un narcisist sa sa fi într-o relație toxica iar tu nici să nu îți dai seama
Fi atenta la face, nu ce la spune
Faptul că da vina pe tine fara sa faci ceva anume este un steag roșu cat palatul Parlamentului

| Mopmop a răspuns:

Primo, nici unul dintre voi nu trebuie sa va schimbati!
Fiti asa cum sunteti, reali!
Secundo, cat mai multa comunicare si incredere!
Cel mai important, nu uitati ceva: chiar daca sunteti un cuplu nu neglijati uneori nevoia de intimitate!