anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, ieri mi-am început viața sexuala. Poate pare o intrebare absurda dar sunt speriat. Eu si cu iubita mea am ajuns sa facem sex, prima data ne-am sarutat, ne-am facut sex oral unul altuia, iar cand mi-a facut mie am ejaculat, m-am dus sa ma șterg, dupa cam 15 minute mi-am pus prezervativul si in timpul actului am sesizat ca a alunecat foarte putin de pe penis. Tin sa menționez ca in tot timpul actului nu am ejaculat deloc

Răspuns Câştigător
| c4nd4leante a răspuns:

Nu va fi insarcinata deoarece nu ai ejaculat in ea.

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti si fara stres dacavnu ati face sex fara casatorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Aveai sperma pe teava de la prima ejaculare si sanse sa lasi fata insarcinata sunt, numai daca ea era in perioada fertila.
In ce priveste alunecarea prezervativului de pe penis, s-a intamplat fiindca prezrevativul afost prea mare pentru cucul tau.
data viitoare cumpara mansuri mai mici, ca risti sa lasi fata gravida.

| xDPaNdA a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai nu a alunecat tare, inca il aveam pe penis prezvativul, totul a fost protejat. Sunt sanse mari sa ramana?

| Violleta2022 a răspuns (pentru xDPaNdA):

Tu de unde stii cat de multa a lunecat daca era in vagin?

| xDPaNdA a răspuns (pentru Violleta2022):

Fiindca am vazut dupa ce am scos

| Violleta2022 a răspuns (pentru xDPaNdA):

Asadar era cazut in vagin, daca l-ai vazut dupa ce l-ai scos... lucru care ar putea sa o lase si gravida, daca era in perioda fertila.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hmm, eu tot nu vad intrebarea.

Dar daca te referi rada ar putea sa ramana insarcinata, nu ar avea cum... la cele spuse de tine.

| VoidEternal a răspuns:

E ok, stai calm.

| rafol a răspuns:

Ai rupt o nu?

| xDPaNdA a răspuns:

Repet, stiu ca pare absurd dar sunt speriat, e prima data cand fac asa ceva