| Ionella1501 a întrebat:

Buna! Ieri, prietenul meu mi-a verificat telefonul și a vazut ca vorbesc cu alți baieti. Comunicarea dintre noi începuse sa fie rece, nu mai simteam atentie din partea lui și asta m-a împins sa caut atentie in alta parte. Am recunoscut ca am răspuns la mesaje de la baieti (am înșelat doar vorbind online) și i-am spus ca am făcut asta pentru ca aveam nevoie de atentie masculină, ceea ce nu primeam din partea lui. I-am spus ca as vrea sa vorbim mai des in zilele in care nu ne vedem, dar nu am vazut sa schimbe ceva. In cazul acesta ce pot face? Îmi doresc sa ne împăcăm pentru ca am sentimente și nu vreau sa distrugem totul doar pentru niște mesaje.
Cum pot face sa ii recâștig încrederea? A plecat azi dimineata de la mine, chiar dacă a aflat ieri de mesaje și voia sa plece, eu l-am rugat sa rămână ca sa putem vorbi. Ar trebui sa-l las sa se calmeze zilele astea sau sa-l contactez si sa mai vorbim? El mi-a zis sa-l las momentan, dar nu vreau sa creadă ca nu-mi pasa de el.

12 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Increderea se pierde o singura data, esti constienta de asta. Ori te intelege, si reluati relatia, tu lasand toti bagatorii de seama in pace, ori daca ramane la fel, il lasi, si iti vezi de viata, iesi la intalniri, dar nu recurge la astfel de gesturi cat inca esti intr-o relatie cu el, mai intai incerci sa rezolvi problema, daca se poate.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Iti gasesti pe altcineva, e clar ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.Atentia de la altii nu va compensa cu nimic lipsa afectiunii dintr-o relatie.Deci mai bine te-ai comporta matur si ai incheia lucrurile.

| Hyperion7 a răspuns:

In acest caz, ce te face sa crezi că și el, la rândul sau nu caută atenție de la alte femei? Sa ii verifici și tu telefonul și apoi siguur o sa ramai perplexă big grin
Daca de pe acum te controlează, când aveți relație, când veți fi căsătoriți o sa fie mult mai rău.Nu că sunt eu negativist, dar astfel de povesti au un final nefericit.
Și chiar și așa, daca ai găsit atenție masculina cuvenită, de ce sa te mai întorci? Că ai sentimente? Tu poți să ai, dar daca el nu mai are nu ai ce face.Mai mult decât atât, de unde știi că prin chestia asta nu caută tot felul de pretexte sa scape de tine? Zice că una ș-alta și când colo, hop, surprizahappy
Crede-mă că decât cu astfel de de oameni, mai bine singura happy
Decât să ajungi bătută sau maltratată și data la știrile de la ora 5, mai bine singura, liniștită și fără griji.
Până la urma urmei nu ești proprietatea nimănui și mai mult decât atât,asta nu înseamnă că dacă ai relație,nu trebuie sa mai ai viața socială.
Așa îmi făcuse mie fosta și cât am iubit-o eu pe fata aia și cu ce m-am ales? Cu jigniri și bătaie de joc laughing
Daca el o plecat,drum bun, băieți,slava cerului sunt mai buni decât el,trebuie doar să-i cauțiwinking
Serios acum,nu merita sa te agiți atât pentru mare lucru, daca era vorba de o alta relație la mijloc,poate că avea un motiv să facă așa,dar daca doar ai vorbit cu acei /acel tip(i), nu vad care ar fi problema atât de mare încât să "te calmezi", de parcă s-ar fi întâmplat nu știu ce lucru, zic și eu, acum tu știi mai bine
Sper că ți-au fost de folos vorbele mele.Capul sus, nimic nu e pierdut! Fiecare pai are umbra sa! tongue

| VoidEternal a răspuns:

Nu era o idee sa vorbesti cu el ca nu primesti destula atentie inainte sa vorbesti cu altii?

| Ionella1501 explică (pentru VoidEternal):

I-am spus. nu sunt genul sa ma repet de multe ori. apoi am stat sa-i observ comportamentul și nu am vazut schimbări. din pacate, baietii realizează lucruri doar după despărțire

| Eireann a răspuns:

Simt un junghi in spate de fiecare data cand citesc " prietenul meu mi-a verificat telefonul". Am vazut la TV un barbat care ii facea femeii o cusatura intre bluza si pantaloni cand ea pleca in oras fara el ca sa poata dupa sa se asigure ca nu l-a inselat -asa vreti sa ajungeti? Daca prietenul meu ar sugera numai ca vrea sa imi controleze telefonul l-as da afara direct. Nu este nimic normal, chiar daca si el te lasa sa il verifici pe al lui.

| dullcat a răspuns (pentru Eireann):

Sper ca glumesti.Si cum ar mai merge femeia respectiva la toaleta pentru nevoile zilnice?

| Eireann a răspuns (pentru dullcat):

Pai nu mergea, se intorcea de la cumparaturi sau unde a avut treaba si o descosea sotul si apoi putea sa mearga la baie. Asa se asigura si ca nu statea prea mult.

| Marius22222222222 a răspuns:

Fuse fuse si se duse.a gasit motivu perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"am răspuns la mesaje de la băieți"
OK, și? Considerând că nu flirtați și nu îl vorbeați pe la spate, chiar nu văd care este problema

| DomnulPoliticos a răspuns:

Ar trebui sa iti gasesti amant