| andrada a întrebat:

Buna!
Ieri seara am iesit la plimbare cu cainele si cu parintii mei. Pe strada mea a venit un baiat (cred ca e cu 1 an mai mic decat mine) si el era la fel cu cainele si cu parintii lui. El se juca mereu cu cainele meu si nu prea s-a uitat la mine dar apoi cand am plecat l-am vazut ca se uita in spate dar nu stiu daca s-a uitat dupa mine sau... dupa catelul meu. El vine aproape zilnic sa plimbe cainele lui pe strada mea dar inca nu am vb cu el pentru ca vine de obicei cu parintii lui sad. Ce sa fac sa ma bag in vb cu el? M-am gandit sa ma prefac ca fuge cainele meu si el sa ma ajute sa-l prind dar eu imi plimb cainele fara lesa ca e obisnuit si nici odata nu a fugit.
Funda

Răspuns Câştigător
| FloRRe a răspuns:

Buna :*!
Incearca sa te bagi cu el in seama,sa vorbiti despre caini,si incet incet ajungi sa vorbiti de voi,de el, de tine. Nu iti fie frica!
Si eu sunt la fel de timida ca tine, macar tu incearca sa te bagi in seama cu el.:*
Have a nice day. :*
Multa bafta! :*.

4 răspunsuri:
| andrada explică:

Scz era ''plimb cainele''

| obsesion07 a răspuns:

thinking Cred ca cel mai bine ar fi sa intri cu el in vorba pur si simplu si sa vorbiti lucruri comune de ex:cainii vostri si atunci intri in vorba cu el...si nu are nimic daca este cu parintii fa-ti un pic de curaj:*

| cupcake02 a răspuns:

De ce nu incerci sa il intrebi ceva despre cainele lui, ca inceput de discutie, in loc sa folosesti cliseul asta? Sigur veti schimba cateva replici, iar dup vei putea sa il intrbi cate ceva si despre el! Succes.

| Maria002 a răspuns:

Hey! Deci eu cred ca ar trebui sa il inviti o data afr cu caini sau de mai multe ori si dupa aceea va veti descotorosi de caini ca sigur daca sunteti prieteni buni caine sa vor baga sa se joake si nu imi mai veti dori cu voi.Deci eu iti spun sa faci tu pasul urmator pentru ca el a facut deja unul, imprieteninduse cu cainele tau el crede ca va deveni mai apropiat si sigur cand s-a uitat in spate dupa tine! Bafta multa! P.S:El sia facut treaba imprieteninduse cu cainele tau...e randul tau acom