| Alexa_5358 a întrebat:

ieri seara mi-am inceput si eu viata sexuala adica am facut-o pentru a 4 oara iar baiatul si-a dat drumul in mine din greseala este cumva o posibila sarcina nedoritacrying?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,ai toate sansele sa fi ramas insarcinata.
Singura ta sansa ar fi sa nu fi fost tu in perioada fertila.
Nu voi intelege niciodata de ce riscati atat,ce era daca foloseati un amarat de prezervativ?
Acum stai si plangi,ia si pastila de a doua zi care e o bomba hormonala cu efecte nebanuite in fiecare organism,ce sa mai spun!
Parca ma apuca si pe mine boala lui Flav,plec naibii in munti,fara net, fara nimic, sa rasuflu!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Glumești, nu?
O singură întrebare am : de ce te-ai gândit de-abia acum dacă este posibil să rămâi însărcinată, și nu înainte de a avea contact sexual neprotejat? Pe ce te-ai bazat, pe noroc?
Trebuia să te gândești că există cazuri în care au rămas însărcinate și cele care au folosit metode contraceptive tradiționale precum metoda calendarului/coitului întrerupt, etc., tu de ce n-ai rămâne având în vedere că nu ai folosit niciun mijloc de protecție?
Test de sarcină pe data de 29 decembrie cu urina de dimineață, pentru relevanță și claritate, iar dacă scapi, data viitoare NU mai riști!
Folosești întotdeauna prezervativul, pentru că te ferește atât de o sarcină nedorită, cât și de o BTS!
Baftă!

| Sara2 a răspuns:

E sansa peste 95%, deci este imensa mai ales ca esti la inceputul vietii sexuale, fa rost urgent de banii si cumpara-ti pilula de a 2 zi, daca nu au trecut 72 ore, se poate lua in 72 ore de la contact

| Angel_8399 a răspuns:

Depinde cum a primit organismul tau vestea cea mare.happy.ai mare grija.cati ani ai?:Ohappy fa-ti un test de sarcina peste vreo 2-3 saptamanihappy
Succes:*

| dia200 a răspuns:

Depinde de perioada sunt sanse ff mari sa fi raman. fa fa repede un test inainte sa fie tarziu inca poti sa saitzi daci o injecte si sa scapi

| chipanoo a răspuns:

Vita sexuala se incepe o singura data nu a 4-a oara.

| shoponline a răspuns:

Da, ai sanse mari ca asa ceva sa apara. sfatul meu este sa mergi la farmacie si sa iti cumperi "pastila de a doua zi"si astfel scapi de probleme.