Intreaba-ti matusa ce a fost in capul ei. De ce sa taci din gura ca sa nu pici la mijloc, cum am vazut ca a scris cineva mai jos? Adica, sa te prefaci ca n-ai vazut nimic... de ce? Ce ai tu de pierdut in aceasta situatie? Eu zic s-o intrebi si sa-i spui ca e treaba ei ce face, dar avand in vedere ca are o familie, ar trebui sa se potoleasca. Si pe viitor, cand invita pe cineva acasa, sa se asigure ca e singura... sau data viitoare, poate te invita si pe tine
Salutare.
Fiecare persoana are dreptul sa face ce vrea cu corpul sau si atata timp cat relatia e consensuala nu are nimeni dreptul sa se bage. E o problema ca ea e deja casatorita si risca sa isi piarda familia, dar asta e decizia ei, si tu nu poti sa intelegi motivele care au determinato sa fie infidela, asta e problema ei. Sfatul meu e sa ignori aceasta intamplare si sa nu te implici pentru ca in cele din urma nu ai decat de pierdut. In timp lucrurile se vor clarifica si ea o sa ia o decizie daca sa continue relatia extraconjugala sau nu. Dar asa cum am mai spus e mai bine sa nu te implici.
Vezi-ti de ale tale ca nici tu n-o sa fii mai bun pe la 40 de ani. play la tom si jerry si rasfa-te cu un cola 0
Ceva de genul zic şi eu.:S
Nasol moment. Dar daca ei nu i-a pasat ca tu esti acasa si si-a facut de cap cu pustiul, atunci tie de ce ti-ar pasa? Treci peste!
Sa inteleg si eu:
1 Ala intra in casa, te vede si nu zice nimic, "buna", "salut"etc.
2Aia fac ce fac stiind ca mai e cineva in casa
3Pe deasupra nici nu inchid usa
4In concluzie ori e fictiune ori aia chiar sunt idioti
5Orice ar fi nu te baga, o sa pici la mijloc