| Mihai123211 a întrebat:

ieri stateam in camera cand aud usa din fata si vad ca intra un baiat pe care il cunosc mai mult din vedere ca a fost in liceu cu mine si se duce la matusamea care era in sufragerie. Nu am bagat in seama nimic, dar dupa 5 minute cand vreau sa ma duc pana afara, usa in sufragerie nu era inchisa complet si cand ma uit el era in pat cu matusamea si faceau sex.Am fost un pic socat dar am iesit si m-am dus pana afara ca avea un amic sa-mi dea ceva. Revin dupa 10 min si cand ma uit matusamea ii facea oral x_X. Nu inteleg ce a apucat-o mai ales ca are familie.Cum sa trec peste acest moment? De ce credeti ca a facut asta? Femeie cu copil sa te culci cu unu care de abia a facut 20 de ani.

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Intreaba-ti matusa ce a fost in capul ei. laughing De ce sa taci din gura ca sa nu pici la mijloc, cum am vazut ca a scris cineva mai jos? Adica, sa te prefaci ca n-ai vazut nimic... de ce? Ce ai tu de pierdut in aceasta situatie? Eu zic s-o intrebi si sa-i spui ca e treaba ei ce face, dar avand in vedere ca are o familie, ar trebui sa se potoleasca. Si pe viitor, cand invita pe cineva acasa, sa se asigure ca e singura... sau data viitoare, poate te invita si pe tine laughing

| Cypronge a răspuns:

Salutare.
Fiecare persoana are dreptul sa face ce vrea cu corpul sau si atata timp cat relatia e consensuala nu are nimeni dreptul sa se bage. E o problema ca ea e deja casatorita si risca sa isi piarda familia, dar asta e decizia ei, si tu nu poti sa intelegi motivele care au determinato sa fie infidela, asta e problema ei. Sfatul meu e sa ignori aceasta intamplare si sa nu te implici pentru ca in cele din urma nu ai decat de pierdut. In timp lucrurile se vor clarifica si ea o sa ia o decizie daca sa continue relatia extraconjugala sau nu. Dar asa cum am mai spus e mai bine sa nu te implici.

| DNSK a răspuns:

Vezi-ti de ale tale ca nici tu n-o sa fii mai bun pe la 40 de ani. play la tom si jerry si rasfa-te cu un cola 0

| Jameson a răspuns:

Buna. Asta e fantezie?

| StefanChriss a răspuns:

Mi se pare putin cam SF ce povestesti tu aici thinking

| xStixx a răspuns (pentru StefanChriss):

Ceva de genul zic şi eu.:S

Răspuns utilizator avertizat
| VerdeLila a răspuns:

Nasol moment. Dar daca ei nu i-a pasat ca tu esti acasa si si-a facut de cap cu pustiul, atunci tie de ce ti-ar pasa? Treci peste!

| Darkness13 a răspuns:

Sa inteleg si eu:
1 Ala intra in casa, te vede si nu zice nimic, "buna", "salut"etc.
2Aia fac ce fac stiind ca mai e cineva in casa
3Pe deasupra nici nu inchid usa
4In concluzie ori e fictiune ori aia chiar sunt idioti
5Orice ar fi nu te baga, o sa pici la mijloc

| Nestii a răspuns:

Tu sigur nu fabulezi? laughing