Sărut mîna, păi începe prin a îi spune că ți ar face plăcere să vă cunoaște-ți, întrucît el ți a dat adresa lui de facebook înseamnă că el te place, tu ce vîrstă ai?
Lasa timiditatea la o parte si incepe sa vorbesti cu el, la inceput saluta-l, intreaba-l ce face iar dupa totul va veni de la sine.
P.S : Varsta nu conteaza foarte mult, tine minte asta .
Pai. nu sari asa repede ca o sa creada ca ety disperata las-o mai incet...intra pe el o data pe saptamana si vorbesti cu el in intrebi de ce vrei tu dar nu-l intreba de prietena ca isi da seama lasa-l sa vada k nu te prea intereseaza si o sa fie foarte OK! Asta e sfatu meu si la mine de fiecare data merge
Bafta!
Nu ti-ai pus intrebare „De ce ti-a cerut cererea de prietenie "? Te bagi in seama cu el de exempul iti dau un sfat cum am facut si eu cu unele persoane.Il intrebi asa : Buna, ne cunoastem de undeva? Si vezi ce iti zice el si ii zici sa-ti de-a id lui mai vorbiti, poate o sa iesiti la un suc, nu asa din prima zi l-ai vazut, l-ai placut nu fa asa ca poate o sa ai de suferit..ai grija! Bafta! Funda!:*
linarkfts întreabă: