| maryia_5948 a întrebat:

Buna.Il iubesc pe un baiat de 2 ani, in urma cu 9 luni am inceput sa avem relatii chiar daca nu eram impreuna.Pana acum ne-am intalnit de multe ori, insa eu am exagerat rau de tot cu ceva(am devenit foarte foarte stresanta! il sunam noaptea la 2, il sunam ziua cand imi venea mie fara motiv, intram pe mess pe el de pe 15000 de adrese.)El mi-a spus sa nu mai fac asa ca eu cu mana mea mi-o fac si din cauza asta nu ne-am mai intalnit de 3 saptamani nsa bineinteles ca am vorbit zilnic ca am sunat.
El sta cu o fata de 1 saptamana si ceva(si totusi eu l-am ambitionat pot spune ca i-am zis ca e mincinos si vreau sa il vad cu o fata si a zis ca o sa vad a2a zi). Si am vazut! Pana ieri el credea ca nu mai simt nimic pentru el, insa ieri nu am mai rezistat si i -am spus ca inca il iubesc.Cand a auzit a zis ca nu il intereseaza, sa fac ce vreau si ca nu ne vom mai intalni niciodata din cauza stresului meu ca e strigator la cer!
Azi am vazut-o pe fata aia iesind de la el din casasadam crezut ca mor! va dati seama ce a fost in sufletul meusad
Buun...aseara dupa o cearta lunga mi-a zis sa nu il mai caut si ca vom vedea noi ce va fi, poate ma va cauta. Iar astazi, sunandu-l iarasi, mi-a spus ca niciodata nu va fi nimic intre noi.ca nu vom putea fi impreuna si ca stresul a fost prea mare.De atatea ori i-am promis ca ma schimb si am rabdare si altele, incat mi-a zis ca nu mai am cuvant.
Ma simt terminata! Il iubesc prea mult ca sa ma dau batuta.(mai sunt si prietenii lui care nu ma accepta deloc.cica sunt grasa-am 54 de kg si 1, 56m...si ei au ceva cu mine, nu ma suporta)
Va rog frumos spune-ti-mi o solutie la aceasta problema. El s-a saturat sa il stresez atata, acum zice ca nu va fi niciodata nimic intre noi(pana acum a mai zis e multe ori cand il stresam ca nu ne mai intalnim nciodata, insa de atunci ne-am mai intlanit de multe ori). Acum sincer nu stiu ce sa fac...il iubesc prea mult si nu vreau sa ma dau batuta.

Credeti ca ma va putea iubi candva? Cum sa fac sa se intample acest lucru? Va multumesc din suflet... sper sa imi dati niste solutii bune, care sa dea rezultate.Deocamdata nu pot sa imi concep viata fara el, totusi de 2 ani il iubesc, e ceva...

Va multumesc mult >big grin

Răspuns Câştigător
| greg a răspuns:

Incearca asta : lasa sa treaca 2 saptamani fara sa-l cauti, pe urma suna-l intreaba-l ce face, incepeti sa vorbiti dupa care ii zici direct "ai vazut ca nu te-am mai stresat? ". Daca ii pasa putin de tine se va inmuia si isi va da seama ca i-ai respectat o dorinta care pentru el conta foarte mult.In tot timpul asta tu ingrijestete si fa-te frumoasa si rezolvati alte treburi. Aaa si fii mai ingaduitoare cu el si lasa-l mai liber pentru ca dupa cum vezi, sufocarea ta asupra lui provoaca respingere.Profita doar de momentele in care voi 2 sunteti impreuna.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu cred ca poti iubi o femeie care si-a batut joc de tine in halul asta: telefoane la doua noaptea, sms-uri, hartuire. Tot timpul i-ar fi frica ca s-ar putea repeta, ca ai putea din nou sa il tratezi ca pe un gunoi, nu ca pe un om. Trebuia sa te gandesti la asta inainte, nu cred ca se mai poate lipi ceva acum, mi se pare mult prea tarziu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand il iubesti vrei ca viata sa-i fie linistita, fericita, chiar putin daca l-ai iubi ai prefera sa fie fericit fara tine decat nefericit cu tine. Stii ce inseamna iubirea? Citeam despre o femeie insarcinata care a intrat noaptea in travaliu. Desi avea dureri mari, fiind la a treia nastere stia ca copilul nu va veni asa de repede. Si fiindca sotul ei ca dormea alaturi era foarte obosit, a rezistat vreo 3 ore fara sa se foiasca, fara sa scoata nici un sunet ca sa-i permita lui sa doarma suficient. Femeia aia nu-si iubea sotul extrem ci doar normal. Vin eu si te intreb: ce legatura este intre dragostea adevarat si telefoanele la doua noaptea?

auran
| auran a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa scapi de obsesia care o ai pentru el - dupa comportamentul tau ma indoiesc ca el te-ar accepta si plus de alta din cele scrise de tine practic nu ati fost niciodata iubiti (pentru el poate nu are nici o valoare faptul ca ati avut relatii sexuale)
unui barbat nu-i va place aniciodata insistenta unei femei, asa ca parerea mea las-o mai moale chiar abtine-te sa-l mai cauti si poate asa il vei apropia de tine dar, nu-ti garantez!

| ioana_5498 a răspuns:

Femeia este o fiinta nobila, nu merita sa te injosesti in fata unui barbat care nu-ti da atentie. Eu nu cred ca i-l iubesti, ci mai mult a devenit o obsesie pentru tine. Inceaca sa-l uiti chiar daca i-ti este greu, sterge nr. de tel. arunca tot ce i-ti aduce aminte de el, cel mai imp. ar fi pozele. Ocupa-ti timpu' cu altceva, iesi cu fetele, ingrijestete.
Cine te iubeste nu te face sa suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l mai cauta. Poate ca pentru. el n-a fost decat o aventura.Sau e exasperat de comportamentul tau.Lasa-l pe el sa faca primul pas. Daca nu atunci...

| maryia_5948 explică:

Aveti dreptate.aseara dupa ce am postat intrebarea am vorbit ultima data cu el si i-am spus ca nu o sa il mai stresez si ca vreau sa stau o perioada sa ma gandesc doar la mine,ca pana acum tot la el m-am gandit.Si am zis ca poate asa o sa imi fie mai bine fara el,iar daca nu va fi asa,poate ca daca vede ca nu il mai stresez,ma va cauta el.
Si atunci el a zis ca in sfarsit gandesc cum trebuie.Ca asa ma vrea si sa nu ii zic eu cand sa ma caute,pt ca stie el cand sa o faca si cand e nevoie.
Buun...acum sper sa nu il mai caut si poate o sa ma caute el...ca de atatea ori i-am promis ca ma schimb si nu am facut-o,incat acum el e sigur ca il voi suna zilele astea.Sper sa reusesc.

Credeti ca asa isi av da seama ca il iubesc?Oare asa ma va cauta?(pt ca saptamana asta i-am reprosat ca desi nu l-am cautat ,el nu m-a cautat.si atunci a zis"pai numa 2 zile maxim or trecut in care nu m-ai cautat.in 2 zile nu dai dovada ca te-ai schimbat!"Si mi-a mai zis ,dar in ruma cu cateva saptamani,ca atata vreme cat eu insist cu telefoanele in fiecare zi,el de ce sa ma mai caute?ca nu are de ce,din moment ce tot eu fac pasul asta.
Woow...deci credeti ca pana la urma,daca va trece o perioada si nu il mai caut deloc,voi rezolva ceva?

| maryia_5948 explică:

Aveti dreptate.aseara dupa ce am postat intrebarea am vorbit ultima data cu el si i-am spus ca nu o sa il mai stresez si ca vreau sa stau o perioada sa ma gandesc doar la mine, ca pana acum tot la el m-am gandit.Si am zis ca poate asa o sa imi fie mai bine fara el, iar daca nu va fi asa, poate ca daca vede ca nu il mai stresez, ma va cauta el.
Si atunci el a zis ca in sfarsit gandesc cum trebuie.Ca asa ma vrea si sa nu ii zic eu cand sa ma caute, pentru ca stie el cand sa o faca si cand e nevoie.
Buun...acum sper sa nu il mai caut si poate o sa ma caute el...ca de atatea ori i-am promis ca ma schimb si nu am facut-o, incat acum el e sigur ca il voi suna zilele astea. Sper sa reusesc.

Credeti ca asa isi av da seama ca il iubesc? Oare asa ma va cauta?(pentru ca saptamana asta i-am reprosat ca desi nu l-am cautat, el nu m-a cautat.si atunci a zis"pai numa 2 zile maxim or trecut in care nu m-ai cautat.in 2 zile nu dai dovada ca te-ai schimbat!"Si mi-a mai zis, dar in ruma cu cateva saptamani, ca atata vreme cat eu insist cu telefoanele in fiecare zi, el de ce sa ma mai caute? ca nu are de ce, din moment ce tot eu fac pasul asta.
Woow...deci credeti ca pana la urma, daca va trece o perioada si nu il mai caut deloc, voi rezolva ceva?

| maryia_5948 explică:

Wooow... dar eu nu mi-am batut joc de el.adica poate asta pare bataie de joc dar il iubesc extrem