| Anonim12111 a întrebat:

Buna! Imi cer scuze că nu am un ansamblu de cunostinte din acest domeniu, dar as vrea sa cer parerea.
Prietena mea a bagat mana prin buzunar si a simtit ceva umed, probabil un lichid pre-ejaculator, facand diferite masaje penisului, după o ora ea a ajuns acasa, si si a băgat mana in vagin, penetrandu-se pentru a se termina. A doua zi mi-a bagat mana la chiloti, chiar, atunci a spus ca nu nimic umed, sunt sanse sa fi trecut spermatozoizi? Mentionez ca asta s-a intamplat in perioada fertila, adica dupa 3 zile de cand s-a terminat menstruatia. La 6 zile diferenta, au inceput durerile de cap dupa ceafa si mirosul pe care il adora ea, ii venea sa vomite, sunt sanse sa fie gravida sau simptomele sa fie de la altceva? Va multumesc si va rog tratati cu maxima seriozitate, chiar daca nu am cunoștințe in acest domeniu.

4 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Bai, deci daca v-o cautati, macar nu mai intrebati, ne racim gura degeaba. Regulati-va, tata, sa va iasa dintii, face copii sa va iasa pe nari si veniti apoi aici sa ne intrebati lucruri concrete, nu daca faptul ca Marte e in Gemeni aduce sanse mai mici sa ramana proasta gravida. Pe bune acum!

Mai spala-te frate, iar proasta, daca pune mana in chilotii cuiva, sa stie sa se si spele pe maini, e regula de baza a igienei ( si nu doar petru evitarea covidului sau sarcinii- voi chiar nu stiti de boala mainilor urdare?) Voi nu, imediat cu mana in gura, in cur etc.

| MarianWLF a răspuns:

Nu a ramas gravida, plus ca pana sa ajunga acasa, a pus mana si pe alte suprafete, stai linistit.

| ValiAlexandru20 a răspuns:

Ma dar voi nu stiti sa va spalati pe maini? Ce dracu a venit direct de afara si si-a bagat mana in? wtf
Nu a ramas insarcinata dar sigur se poate sa fi dezvoltat o infectie ceva, nu se baga mana murdara in vagin niciodata ca e sensibil

| Anonim12111 explică:

Te rog spune-mi exact, da sau nu, atat vreau sa stiu, fara misto uri, chiar daca n am cunostinte in acest domeniu