Pai poti lua in considerare si ideea ca : te place dar are prietena. si de ce te grabesti sa spui ca isi bate joc de tine? sunteti impreuna sa te ia deja cu vrajeli? nu! te place, doar atata tot! cica... un baiat place mai multe fete dar iubeste doar una. atunci cand vei fi absolut convinsa ca a lasat'o pe aia pentru tine, atunci fi sigura ca vrea sa fie ceva intre voi 2. si... vezi daca chiar asa se va intampla, ai grija s anul te duca cu zaharelu si sa ajungi doar in patul lui dupa sa iti dea papuci. sunt multi de'astia.
bafta gagica :*
Are prietena, crezi ca va renunta la o relatie pentru ca a zis ca te place? In niciun caz.
E posibil sa te placa, nu zic nu, insa e o diferenta intre a placea o persoane si a iubi, sa zicem. Daca isi iubeste prietena, nu ai nicio sansa.
Esti sexy in tricoul de la TPU
Multumesc
Vai ce scris frumos ai !
Ma inveti si pe mine sa scriu asa frumos?
))
Deci asta inseamna da?
Mi se pare ca stii sa scrii suficient
Pai asta e faza, ţi se pare numai!
Deci mă înveţi sau nu?
Sunt sigura ca te descurci bine. Fata de mine, folosesti si diacritice O zi faina!
Mersi la fel!
Stiu...
Eu ca baiat zic ca a procedat bine baiatu...te place, si a fost sincer cu tine, dar nu te complica parerea mea nu vreau sa dau amanunte nu il cunosc si nu imi place sa vbd e cine nu cunosc
Mutubal întreabă: