Atunci nu are rost sa il mai cauti, el te a blocat numai vrea sa auda de tine, are deja pe altcineva.
Nu e o idee buna, mai bine roaga-te lui Dumnezeu pentru un viitor sot care sa caute el prezenta ta.
Mai femeie, lasa naibii relatiile trecute si incheiate, ca nu se mai intoarce nimeni la tine, iar obsesia asta trebuie incheiata!
Bine ti-a facut ca te-a blocat, ca omul incera cu disperare sa scape de tine...
Cu cat insisti cu atat va fugi mai tare. Cel mai bine era sa il ignori de la inceput de cand a luat decizia sa ca despartiti,sa ii arati ca esti o persoana independenta si nu e el centrul universului tau, poate i ar fi dar de gandit. Cand te tii dupa cineva care din diverse motive a renuntat ii trezesti sentimente negative, se sinte hartuit ajunge sa dispretuiasca persoana care insista. Dragoste cu forta sau de mila nu se poate. Trebuie sa te iubesti pe tine, sa te respecti si sa lasi barbatii sa alerge dupa tine, daca ei nu vor tu nici atat nu i vrei, tu alegi nu ei. Sfatul meu este sa te concetrezi pe tine, sa ai activitati si hobyuri sa fii ocupata, sa te aranjezi, sa fii frumoasa si sigura pe tine,, si atunci cu siguranta il vei uita si vei fii iubita de cineva care te merita, dar trebuie sa pui pret pe tine.
Hartuita eu m-am simțit, pot spune.
Mi a cerut bani, și pentru ca am refuzat sa i trimit, m-a jignit și m-a blocat.
L as fi ajutat dacă în tot acest timp nu mi-ar fi vorbit urat și nu as fi simțit ca vrea doar sa ma joace pe degete. Am vrut doar un comportament normal din partea lui. Pt el a fost prea mult sa- și schimbe atitudinea față de mine.
Niciodata sa nu faci asta, nu mai permite niciodata o legatura intre voi doi chiar si daca candva s-ar intoarce si concetreaza-te pe tine cel mai mult.
S a băgat lumea între noi
Ești culdusa? Daca te-a blocat înseamnă că nu mai vrea să audă de tine, nu mai reprezinti nici un interes pentru el, ești de domeniu trecutului.
Am înțeles!
Clar nu îl voi suna...
Te faci de maro draga, daca te iubea nu îți dădea block fara nici un motiv! Încearcă să fi mai rațională și să citești cărți despre inteligenta emoțională că ești bata la capitolul asta no offense! Ăla nici o secunda nu merita atenția ta! O sa găsești băieți care o sa te iubească așa cum ești
Ce deștept ești tu!
Nu știi nimic despre inteligenta emotionala.
Nu jignești o femeie atunci când o ai.
Eu zic sa te lași de citit!
Sunt mult peste nivelul tau crede-mă! Eu nu cerșesc atentia nimănui să mă primească înapoi când îmi dă cu flirt tu in schimb văd că îți place să te umilesti pentru toți care nu dau nici 1 ban pentru tine, care te considera un caz pierdut! Tu mai trebuie sa te naști de n ori sa ajungi la nivelul meu și la cultura mea generala! Din întrebările tale reiese că ești praf cu inteligența emoțională, că îți place să fi batjocorita și umilită, pentru ăla nu valorezi nici o flegma, cred că de la începutul relației nu ai valorat nici măcar atât cât o flegma și tu conduci 30 de ore că sa fi nebăgată in seamă la fel ca o fantoma. Îți place să te faci de ras și nici nu realizezi cat ești de penibilă! Sincer cred că IQ tău nu depășește 2 cifre,este evident că ăla nu te dorește sub nici o forma,și tu nu ești conștientă de asta, sincer îmi este rușine de rusinea ta! Daca erai deșteaptă realizai că ăla nu te place deloc, și ești o scula non existenta pentru el. La felul cum gândești nu știu cine ar sta cu tine. Sper sa îți vina mintea la cap și să te deștepți, deocamdată ști doar sa cazi in derizoriu, și să fi patetică.
Cata grija ai tu sa scrii ditamai textul cu intenția de a adresa cuvinte ofensatoare ca să nu te simți tu cu musca pe căciulă.
Revizuiește ți vocabularul, sari foarte ușor din banda.
Ai un limbaj de strada, exact ca și fostul meu, probabil sunteți la același nivel.
Cu o gândire ca a ta se duce lumea de râpă.
Cand n ai o mana ceri ajutor, nu te inunzi în orgoliu ca n ai o mana și alții au.
Nu mă impresionezi cu feedbackul tau irelevant,eu ți-am dat un sfat și tu devii acida,nici nu e de mirare de ce ești luata la mișto de bărbați,eu fac pariu că toți pe care i-ai întâlnit și-au bătut joc de tine,fiindcă nu rezonezi deloc cu simțul realității,ești luata peste picior ca o iobaga și tu ești în stare să îți dai și viața pentru cineva care nu te prețuiește deloc,ești total inexistenta pentru el și tu nu realizezi cat ești de penală,îți place să te afunzi și mai mult în penibil,tu nu realizezi când cineva te considera total nulă? Ești bătaia de joc a tuturor și tot tu ești aia cu cleanta mare.
Ce sa mă simt eu? Tu nu vezi cum ești tratata de bărbați? Nu te vrea nimeni că ești dusa cu pluta,in loc sa îți afișezi prostia aici mai bine fi vigilenta pe cine cunoști,și revizuieate-ti comportamentul,că am văzut că dai răspunsuri penale și altor useri! Lasă orgoliu că nu e de tine orgoliu,toți te iau de ineptă,te folosesc și apoi nici nu le mai interesează persoana ta,tu culmea ii mai și cauți după ce că e evident că nu ai fost niciodată plăcută! Tu daca ai materie cenușie folosește-o,toate întrebările tale denotă că ești praf,și nu ști când sa încetezi din a te face de râs în vederea relațiilor tale. Degeaba omul acela nu te-a blocat,se vede și în răspunsurile tale că ai probleme,nu știu cine ar sta langa o femeie ca tine,ești de doamne ferește!
Eu sincer nu știu ce rezolvi sa îți afișezi inteligenta aici care aceasta este in antiteza cu acțiunile tale puerile și absurde in a continua partenerul care clar nici nu mai vrea să audă de tine,daca erau Smart îți dădeai seama că trebuie să îl uiți, că el te-a uitat de mult, ți-o dat block fara sa îți de-a măcar o explicație, e logic, ești imatura, nu ști cât ești de freak sa mai cauți și să tânjești după un om care nici nu da 1 ban pe tine, măcar să te lămurească de ce nu mai vrea nimic cu tine, când cineva îți da block și nu prețuiește că ai condus 30 de ore și nici nu te baga in seama clar trebuie să îți de-a de gândit că trebuie să ști când sa spui Stop și să nu mai pari cringe
Sa nu faci un stop cardiac în somn pentru câte emoții ți ai pus la bătaie sa jignești în continuare.
Fostul meu se transforma intr-un cadavru mișcător, nu are nici culoare în obraji de galben ce e.
Muriți cu orgoliul de gat, ca vezi draga Doamne, femeia e nebuna și ca iq ul ei nu depășește 2 cifre.
Vai de capul tău cu gândirea pe care o ai.
Tine-o tot asa!
Ai tupeu mare de îmi vorbești așa! Ești o nulitate absolută, și fantomele au mai multe privilegii decât tine.Fostul tau bine ți-a făcut,că ești cam tare in tastatura,nu te vezi că ești praf,cerșetoare de atenție! Îl numești cadavru dar ai muri pripasule sa ii auzi vocea Ești sortita eșecului ce nu pricepi? Nu ești bună nici de pus pe sarmale,mă mir cum de ai știut să îți faci cont aici
Chiar nu am emoții deloc,rad copios cat este de clovn ca femeie care se cearta în loc să realizeze cat e de patetică și de ce e mereu luată la mișto. Tu ai fi buna pe post de bufon,chiar aveam nevoie de un bufon sa mai rad și eu nițel.
Ți-o cam cauți,de aia ești lăsată balta, ești tare in cleanta,dar tot tu o încasezi și dupa tânjești atenție!
Ai doar câteva cuvinte anoste in vocabular,ești tare limitate,cred că ești o fire și foarte anosta in relații,de aia fug toți,uite ce a dracu ești Îmi dorești și moartea
Ce nu înțelegi că nu ești o fire plăcută? Daca te comporți ok poate te primesc ca menajera,promit sa îți ofer atentia cuvenită!
Ba, mai enervat,că nu suport prostii și proastele, ți-am citit întrebările și ești tare infantila,după ce că ești fraiera mai și semnalizezi! Când un om nu te mai vrea deloc în viața lui nu te mai vrea,nu te pui sa îl cauți și să cerșești atenție și să îți de-a explicatii! Fi bucuroasa că nu te-a bătut,că la cat ești de tupeista nu m-aș mira,dar nu cred că și-ar pune cineva mintea cu tine,pentru tine cea mai mare durere primită e block-ul,asta o sa îl primești toată viața de la sexul opus! Tu tare frumoasa ești pune o poza sa vedem cat ești tu de mandra că tupeu maxim văd că ai cu noi, dar cu aia ce te ia de rapandula nu prea!
Sa nu mai zici că ești femeie, că ai minte de copil, lumea își bate joc de tine și tu nici nu realizezi asta. Eu in locul părinților te renegam ca copil, îți meriti soarta sincer.
E un pic ironic sa te lauzi cu "nivelul tău" și cu "cultura ta generală" când ea nu a ajuns încă la nivelul gramaticii de clasa a 5-a.
De fapt e ironic să vorbești de orice fel de inteligență și în același timp despre "păcănele", pete de bere pe saltea și despre cum ai bătut tu pe toată lumea prin cartier și la școală. Vrei să știi care e nivelul tău? ĂSTA e nivelul tău.
Ești la fel de prost ca tipa asta sincer, daca tăceai filosof rămâneai! Asta cu bătutul fraiere era în generala, și nu asocia tu inteligența cu păcănelele, atâta timp cât sunt pe plus pot sa spun că sunt inteligent! Eu fac in câteva minute bani cat fac alții în 2-3 zile câteodată, așa că stai parcat cum ai stat până acum fraierica că nu impresionezi cu răspunsul tău de ființă inferioara! Bat pe cine vreau eu mă pisatule care e problema ta?
Nu ți bate capul!
N-ai cu cine! E un frustrat care nu a fost ascultat la timp, a ținut durerile în el pana i-a mucegăit creierul, drept dovada mesajele scrise pline de răutate.
Ești o scobitoare cu nick' de bolnav mintal, asta e nivelul tau
vezi că îți crește prea tare nivelul de inteligență emoțională și o să te ridici la ceruri. Sau o fi colesterolul? Am înțeles că te cam stresezi, ia-o mai ușurel.
Să nu asociez nivelul de inteligență cu păcănele? Bine boss, cum zici tu.
"Eu fac in câteva minute bani cat fac alții în 2-3 zile câteodată"
Și de pierdut, cât de repede îi pierzi?
Hai să-ți spun un secret. Inteligenți sunt aia care au conceput jocurile "de noroc" (nu știu de ce le zice așa, pentru că aparent sunt bazate pe inteligență) pentru a profita de alți oameni. Iar ca să profiți de genul ăsta de oameni, care apoi se laudă cu "nivelul" lor, trebuie să fii un pic mai deștept decât ei. Trage tu ce concluzii vrei sau poți.
Tu nu vezi că ești handicapata? Că își bat oamenii joc de tine și nu realizezi? Ești retardata mintal, cerșești mila la cei care te tratează ca pe o cârpă, toată viața ta ai o fost o cârpă și o miloaga. Cine naibii sa te iubească pe tine? O analfabeta funcțional, o agramata care nu știe când să pună stop penibilului! Sunt sigur că toți și-au bătut joc de tine la cat ești de patarda, conduci 30 de ore că sa te afunzi și mai tare in rahat,credeai că o să schimbi lucrurile tu daca străbați atâția km pentru cineva care nu îți oferă nici o atenție. Locul tau in vederea relațiilor mereu va fi la block,că ești proastă grămadă! Nu știu cine ar sta cu o primata ca tine,pun pariu că arăți și ca o naspeta! De aia își bat joc bărbații de tine că îți place să fi o miloaga, oamenii au văzut cu cine au de-a face nu își pun mintea cu tine, te evita, te blochează, că ești o obsedata
Sunt pe plus pliculet de când joc, așa că nu prea ai fler!
Nici un ban nu as da pe tine, deci îl înteleg pe ex-ul tău
Faptul ca o femeie e interesata de un bărbat merita dispretuire și batjocura?
Ești pe genul ...hard to get?
Hai sa fim serioși, după 30 de anul nu ți mai arde sa te joci de a șoarecele și pisica, joaca asta e pentru copii.
Fostul meu are aproape 50 de ani, m-am atașat de el tocmai pentru faptul ca nu i-ar mai arde de jocuri absurde.
Mi am imaginat un om stabil și echilibrat la vârsta lui.
Nu știi cum arat, dacă ți as oferi o poza cu mine, ți-ai schimba total gândirea față de mine.
Ce ma surprinde la voi e ca...contează foarte mult felul cum arata o femeie pentru a fi respectata.
Eu nu gândesc asa despre bărbați deși iau fața a 59 de femei la un loc.
Sunt profund dezamăgită de mentalitatea unora.In străinătate dacă mergeți, puteti fi expulzați cu o asa gândire.
Domnle' eu nu zic că o femeie trebuie să fie nu stiu cum ca să o accept, dar dacă esti dusă cu capu atunci... game over
Rog sa nu mai comentați dacă nu ati trecut printr-o experienta asemănătoare.
Doar cine s-a lovit poate înțelege o astfel de trauma, pentru ca este o trauma, alții mai slabi pregătiți psihic ajung la suicid.
18 August | Ana407 a întrebat:
Bună seara
Cum pot sa îmi dau seama daca fostul iubit ma spionează pe Facebook?
Îmi apare mereu la sugestii de prietenie.
Câteva zile a dispărut de la sugestii (probabil nu m-a mai spionat, după părerea mea)insa de cateva zile încoace, imi apare din nou.Ironia e ca se afla printre primele locuri, de fiecare data când dau refresh la pagina de sugestii.
Care e explicația?
Explicația este că ești paranoica, suferi sigur de schizofrenie paranoidă! Lumea te baga la block nu te spionează, că nu ești tu o femeie interesanta sa te spioneze careva, du-te la un psihiatru că delirezi cu spionatul tau, singurul "spion" e propria ta debilitate.
Daca povestea s-a terminat, inseamna ca asa a fost sa fie. Te cred ca iti este dor de el, dar ce a fost a fost, nu mai poate fi ca inainte. Este "fost" dintr-un motiv, daca totul era lapte si miere acum nu mai era fost, simplu.
Cu cat cauti un baiat/ barbat mai mult cu atat te va ignora noi nu aceptam sa fim fortatii, noi avem nevoie de liniste si noi ca barbati unii avem orgoliul asa de mare ca nu vom mai revenii la acea persoana, e mai ok sa il lasi in pace daca il cauti e cum ai pune benzina pe foc daca te-a parasit din motive stiute de voi poate a fost ranit intr-un anumit fel lasa-l sa se vindece timpul vindeca, si cu acea parte de dor iti spun ca e un dezechilibru la tine emotional care arata ca ai un comportament de victima nu te iubesti pe tine cauti iubire din alte parti, mereu spun INVATATI SA NU VA MAI PUNE-TI BAZA FERICIRI VOASTRE PE CINEVA CI ACEA BAZA FUNDATIE SA FIE PE VOI ca dupa ce pleaca acea persoana ramaneti cu,, casa fara fundatie si se darama,, Asta e un semn ca trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si dupa ce iubire, respectul e indeajuns dupa aceia ii poti iubi pe ceilaltii.
Mirela123yz întreabă:
Criss_5174 întreabă:
liliana77any întreabă: