Niciodata sa nu faci asta, nu mai permite niciodata o legatura intre voi doi chiar si daca candva s-ar intoarce si concetreaza-te pe tine cel mai mult.
Faptul ca o femeie e interesata de un bărbat merita dispretuire și batjocura?
Ești pe genul ...hard to get?
Hai sa fim serioși, după 30 de anul nu ți mai arde sa te joci de a șoarecele și pisica, joaca asta e pentru copii.
Fostul meu are aproape 50 de ani, m-am atașat de el tocmai pentru faptul ca nu i-ar mai arde de jocuri absurde.
Mi am imaginat un om stabil și echilibrat la vârsta lui.
Nu știi cum arat, dacă ți as oferi o poza cu mine, ți-ai schimba total gândirea față de mine.
Ce ma surprinde la voi e ca...contează foarte mult felul cum arata o femeie pentru a fi respectata.
Eu nu gândesc asa despre bărbați deși iau fața a 59 de femei la un loc.
Sunt profund dezamăgită de mentalitatea unora.In străinătate dacă mergeți, puteti fi expulzați cu o asa gândire.
Domnle' eu nu zic că o femeie trebuie să fie nu stiu cum ca să o accept, dar dacă esti dusă cu capu atunci... game over
Rog sa nu mai comentați dacă nu ati trecut printr-o experienta asemănătoare.
Doar cine s-a lovit poate înțelege o astfel de trauma, pentru ca este o trauma, alții mai slabi pregătiți psihic ajung la suicid.
Atunci nu are rost sa il mai cauti, el te a blocat numai vrea sa auda de tine, are deja pe altcineva.
Cu cat cauti un baiat/ barbat mai mult cu atat te va ignora noi nu aceptam sa fim fortatii, noi avem nevoie de liniste si noi ca barbati unii avem orgoliul asa de mare ca nu vom mai revenii la acea persoana, e mai ok sa il lasi in pace daca il cauti e cum ai pune benzina pe foc daca te-a parasit din motive stiute de voi poate a fost ranit intr-un anumit fel lasa-l sa se vindece timpul vindeca, si cu acea parte de dor iti spun ca e un dezechilibru la tine emotional care arata ca ai un comportament de victima nu te iubesti pe tine cauti iubire din alte parti, mereu spun INVATATI SA NU VA MAI PUNE-TI BAZA FERICIRI VOASTRE PE CINEVA CI ACEA BAZA FUNDATIE SA FIE PE VOI ca dupa ce pleaca acea persoana ramaneti cu,, casa fara fundatie si se darama,, Asta e un semn ca trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si dupa ce iubire, respectul e indeajuns dupa aceia ii poti iubi pe ceilaltii.
Mirela123yz întreabă:
Criss_5174 întreabă:
liliana77any întreabă: