Un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de ultima partida sexuala.
Orice test facut inainte de 21 de zile, va fi inutil si va arata eronat, fiindca hormonul hgc nu poate fii prezent in urina.
Daca ai avut sex neprotejat si acum 2-3 saptamani, atunci sunt sanse sa fii ramas gravida.
Daca tot nu va doriti copii acum, de ce nu folositi prezervativul? Este usor de folosit, nu musca, nu doare si nu mananca pe nimeni, dar confera protectie totala.
Ejacularea fiind afara si fiind in a 21-a zi a unui ciclu menstrual de 27-31 zile, este imposibil sa ramai gravida.
Trebuie sa te protejezi daca nu vrei sa ramai insarcinata.
Protectia nu inseamna numai prezervativ.
Avand un partener stabil, treci de acea etapa, sunt atatea modalitati de a te proteja.
Daca iti intarzie mentrustia putin, nu inseamna ca esti insarcinata instant.
Sunt N motive de la ce iti poate intarzia menstrutia. Citeste putin pe net si te vei linisti.
Celelalte simptome pot veni din stresul tau, pentru ca te gandesti la acest lucru.
Cu cat citesti pe internet mai mult simptomele unei sarcini, cu atat mai mult le simti pentru ca ti le induci singura.
Stai linistita si protejeaza-te.
Multumesc. sunt impreuna cu partenerul meu de aproape 2 ani. suntem stabili amandoi doar ca nu ne dorim un copil (cel putin eu nu, absolut deloc)
multumesc de sfat. incerc sa ma linistesc si sa astept sa vina
Daca nu iti doresti, cea mai buna modalitate pentru a previne acest lucru este contraceptia.
Noi ne-am protejat mereu. au fost cateva momente in care nu am facut-o si in general cand eu nu eram la ovulatie. chiar sper din suflet ca nu am ramas