| ccamsmmsms a întrebat:

Buna!
Imi e foarte rusine sa intreb aici, dar sunt stresata si ma gandesc ca aici as putea primi niste raspunsuri.
Acum o saptamana, am avut relatii sexuale cu partenerul meu, fara protectie, ejacularea fiind in afara. Eram in ziua 21 (eu avand un ciclu menstrual de 27-31 de zile)
Sunt in ziua 30 acum si inca nu mi-a venit.
acum cateva zile aveam niste dureri de sani oribile, care s-au mai ameliorat (inca ma dor sanii), dureri de spate si ma simt foarte nelinistita.
Nu mai am deloc "mucus cervical" (e un cuvant destul de scarbos, stiu)(adica sunt destul de uscata laughing )
Sa imi fac un test de sarcina sau e prea devreme? Sa astept sa imi vina menstruatia si sa stau fara stres? Multumesc

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de ultima partida sexuala.

Orice test facut inainte de 21 de zile, va fi inutil si va arata eronat, fiindca hormonul hgc nu poate fii prezent in urina.

Daca ai avut sex neprotejat si acum 2-3 saptamani, atunci sunt sanse sa fii ramas gravida.

Daca tot nu va doriti copii acum, de ce nu folositi prezervativul? Este usor de folosit, nu musca, nu doare si nu mananca pe nimeni, dar confera protectie totala.

| Emilian65 a răspuns:

Ejacularea fiind afara si fiind in a 21-a zi a unui ciclu menstrual de 27-31 zile, este imposibil sa ramai gravida.

| Miruna333 a răspuns:

Trebuie sa te protejezi daca nu vrei sa ramai insarcinata.
Protectia nu inseamna numai prezervativ.
Avand un partener stabil, treci de acea etapa, sunt atatea modalitati de a te proteja.
Daca iti intarzie mentrustia putin, nu inseamna ca esti insarcinata instant.
Sunt N motive de la ce iti poate intarzia menstrutia. Citeste putin pe net si te vei linisti.
Celelalte simptome pot veni din stresul tau, pentru ca te gandesti la acest lucru.
Cu cat citesti pe internet mai mult simptomele unei sarcini, cu atat mai mult le simti pentru ca ti le induci singura.
Stai linistita si protejeaza-te.

| ccamsmmsms explică (pentru Miruna333):

Multumesc. sunt impreuna cu partenerul meu de aproape 2 ani. suntem stabili amandoi doar ca nu ne dorim un copil (cel putin eu nu, absolut deloc)
multumesc de sfat. incerc sa ma linistesc si sa astept sa vina

| Miruna333 a răspuns (pentru ccamsmmsms):

Daca nu iti doresti, cea mai buna modalitate pentru a previne acest lucru este contraceptia.

| ccamsmmsms explică (pentru Miruna333):

Noi ne-am protejat mereu. au fost cateva momente in care nu am facut-o si in general cand eu nu eram la ovulatie. chiar sper din suflet ca nu am ramashappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face un test de sarcina daca vrei sa fi mai linistita.

| ionur a răspuns:

Ție rușine da tot spui falsitate...

| ccamsmmsms explică (pentru ionur):

Ti-e*

| ionur a răspuns (pentru ccamsmmsms):

Autocorectorul-_-