E super imatur. De ce vrei sa te maj impaci cu el? Pentru ca atunci cand te vede ca vorbesti cu raltcineva sau mai rau, ca stai la coada langa cineva, sa se desparta iar de tine?
Fată dragă, fă bine și caută pe unul care să aibă și ceva minte în tărtăcuța aia de deasupra gâtului - ăsta e un mare terchea-berchea! Nu te merită!
Chiar mi-ar părea rău dacă va „accepta" să vă împăcați. Mai bine te-ai bucura că nu te mai vrea... te irosești aiurea lângă un mare papagal.
E aerian clar.
Daca el considera ca l-ai inselat nu inteleg de ce nu te lasa.Dar cred ca nici el nu este sigur de ce s-a intamplat si vrea doar sa faca pe importantul.
Prima oara nu stiu de ce ai iesit cu fostul iubit, dar a doua intamplare a fost absurda.Cred ca este un copil imatur ce vrea sa te tina doar asa de rezerva sa aiba el cu cine sta cand se plictiseste iar tu esti cam prostuta ca accepti.
Prima oara nu a vrut nici macar o explicatie de la tine, te-a lasat apoi si-a dat seama ca te vrea iar.Pe urma nu la interesat nici de problemele tale de sanatate, nici de depresie si se mira ca ai vrut pauza si ca altul ti-a dat like pe Facebook si cu toate astea tot te-a vrut iar da nu de tot ci cand are el chef.E clar o razbunare iar tu stand cu el iti faci rau singura.
Parerea mea, este foarte gelos, si orgoliul e cat casa poporului!
Din ce ai descris, se pare ca te vrea doar pentru el, pentru că încă nu a aparut alta mai bună, care sa-i dea speranțe!