| fashiongirl97 a întrebat:

Buna:*. imi lace de un tip.problema e ca e foarte ciudat (cand imi arata ca ma place, cand nu ma baga deloc in seama). toata lumea imi zice ca sunt draguta ca am dsanse la orice baiat vreau eu dar el imi rezista ca sa zic asalaughing. ce sa fac?
( nu vreau raspunsuri gen lasa-l in pace ...sau sa ma luati la misto)

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Foloseste metoda dusului scotian ca sa-ti atraga atentia,una calda,una rece.
Cand te va zapaci complet si nu vei mai intelege nimic,va face si pasul hotarator,desi metoda asta,are drept scop sa-i pici tu la picioare si sa-i marturisesti dragostea ta pentru el.
Fii calma si relaxata,nu ii da apa la moara,e jocul stupid al lui "cine rezista mai mult"!
Ca sa se oboseasca atat de mult,te place, dar sau e prea timid, sau vrea sa fie sigur ca te vei indragosti doar de el.
Be smart!

| ZaineaM a răspuns:

Banuiesc ca ai 14 ani, ai facebook, zici ca ai sanse cu orice baiat, eu de ex. sunt unul dintre acei baieti care nu se combina cu orice fata, inf, pai, si eu sunt tot baiat si il inteleg, probabil te place foarte mult si de aia nu te baga in seama, fiindca baietii stiu ca fetele vor doar ce nu pot sa obtina, si de aia se lasa greu, daca e ceva da-mi medajwinking

| nesatori a răspuns:

Cred ca tipu asta asteapta sa faci u primul pas. Adica sa ii arati si u ca il placi. Poate e baiat destept si stie cum sa atraga o tipa: sa o tina mai la distanta. Sau e un mitocan care se plictiseste si isi bate joc (in cel mai neplacut caz.)