anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, imi place de colegul meu de banca, dar nu stiu daca si el ma place, cand vorbim se uita in ochii mei apoi la buze, mereu incerca sa ma atinga sau sa ma tina de mana, cand sunt suparata mereu incerca sa ma faca sa zambesc.
Ce credeti? Ma place?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In baza celor prezentate si precizate in mod sigur te apreciaza si nu-i esti indiferenta si astfel se poate trage o singura concluzie si anume ca in acest mod se comporta doar o persoana care cel putin te place si s-ar putea ca sa te si... iubeasca. In secret. big grin

1 răspuns:
| Anonimul1233 a răspuns:

Da, sunt simptome evidente. Eu zic sa ii spui, pana la urma nu ai face niciun rau, ii spui :,, Vrei sa fii impreuna cu mine?'' el, dupa aspectele prezentate de tine, va raspunde evident da, dar sa zicem, printr-o posibilitate de 1%, poate sa zica,, Nu'' sau sa ocoleasca intrebarea si sa ii spui ca a fost o gluma, dar sa nu te grabesti sa ii spui ca a fost o gluma ptt ca el pana sa iti raspunde tace sa isi gaseasca cuvintele ca el te place si tu ii spui,, ca a fost o gluma'' si el te place. Oricum, sper ca te am ajutat!