| georgi112 a întrebat:

Buna imi place de fostul iubit dar lui ii place de o alkta fata si a zis ca daca acea fata ii zice ca nu vrea sa stea cu el sarputea sa stea cu mine ce sa inteleg din asta si ce sa fac?
P.S. am fost cu el 1 an de zile

Răspuns Câştigător
| PoUfOuLeTe a răspuns:

Ce sa intelegi? ca nu te place? E simplu, esti roata lui de rezerva, eu nu inteleg cu ai putea sa stai cu un tip ca el care face asta, vrei sa stai cu un tip care nu tine la tine? Si ce ca ai stat 1 an, mai sunt baieti si probabil vor mai fi in viata ta relatii mai lungi dupa care te vei desparti.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să înţelegi că te foloseşte.
Dacă nu e aceea, eşti tu, rezerva.
Nu-l băga în seamă deoarece nu merită.
Nu eşti marioneta nimănui.Vezi-ţi de viaţa ta şi la un moment dat, vei întâlni un băiat care să te merite!

Succes!

| Vix999 a răspuns:

Te ia de proasta. Te foloseste. Te tine de rezerva. Nu te respecta. Nu da doi bani pe tine. Nu stiu, vrei mai multe? Ca mai am.
Pe scurt, fugi in directia opusa cat te tin picioarele.

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Pentru el esti doar o rezerva.

| ღSecretღ a răspuns:

Eu iti propun mai bine sa il uiti stiu ca va fi greu dar asta e cel mai bine altfel tu vei fi roata de rezerva, daca nu poate sa fie cu aia sa fie cu tine, tu vei fi rezerva daca te vei inpaca cu el sad

| Amadeos a răspuns:

E o chestie foarte conplicata! dar...
O data ce ti-a spus asta el nu te IUBESTE si daca il ierti e posibil sa te insele cu inca una.
De aceia incerca sal pui la o incercare! Si sa vezi daca te mai iubeste.
Sugestia Mea!

| georgi112 explică (pentru Amadeos):

Ce fel de incercare?

| Deyutzza000 a răspuns:

Nu conteaza cat timp ai fost cu el. Daca tu il placi si el nu te place, nu poate exista o "relatie". Chestia asta cu "daca aia nu il place el sta cu mine" inseamna ca el se foloseste de tine. Nu asa se trateaza o fata. Nu fi fraiera! Nu il lasa sa se foloseasca de tine, pentru ca tot tu vei fi cea care va suferi. Acum... faci ce vrei.