anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy

Imi place de iubitul celei mai bune prietene ale mele si nu stiu cum sa ii spun (ei)... Mi-e teama de cum ar putea reactiona. Si poate doar am impresia ca si el se da la mine. Dar se poarta mai frumos cu mine decat cu ea. Ce sa fac? Am vorbit cu el. si a spus ca nu are nimic cu mine, dar nici cu ea nu vrea sa mai ramana. Daca ii spun ei o sa creada ca s-a despartit Denis de ea pentru mine si se va supara sad? Ce fac mhaicrying?

Răspuns Câştigător
| fluturealbastru a răspuns:

Trec prin aceiasi situatie + ca m-am culcat cu iubitul ei. urat,stiu,nu-i spune nimic prietenei tale NICIODATA, o sa o ranesti enorm, daca vrei continua in secret relatia fara sa stie prietena ta, sau uita de tip si cauta altul daca vrei sa o pastrezi pe prietena ta. ai 2 variante, cale de mijloc nu exista.eu stau cu iubitul ei,ma simt aiurea, foarte, dar nu i-as spune niciodata. inchipuieti sa va adunati toti 3 la o masa si sa vorbiti despre sex care era mai buna, tu s-au prietena ta.laughing ar fi straight face oribil pentru amandoua.acum tu decizi ce faci :*

7 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Nu-i spune nimic prietenei tale pentru ca dupa s-ar putea sa se raceasca prietenia voastra.lasa-l pe el sa-i spuna ca nu mai vrea sa fie cu ea...si tu gandeste-te ca e imposibil sa fii cu el ...lasa-l,uita-l. daca se desparte de prietena ta nu inseamna ca trebuie sa-l iei tu.ar fi cea mai mare prostie.ea e prietena ta si nu ai cum sa-i faci asta.

| Aylee a răspuns:

Mai bine spune-i, daca afla de la iubit iti zic eu se va supara mult mai tare.

| Ellenna a răspuns:

Ai 3 variante :
- o pierzi pe cea mai buna prietena tongue ( Pentru un baiat, ceea ce eu nu consider ca merita happy Cu un baiat o sa fii o luna, doua, o prietena o sa o ai toata viatawinking )
- il pierzi pe Denis happy (Ceea ce nu e o mare tragedie, ca nu e ultimul baiat de pe pamanthee hee )
- ii pierzi pe amandoi ( si atunci ramai cu buza umflata happy El ti-a spus din start ca nu are nimic cu tine. Daca ii spui prietenei tale ca iti place de el, atunci o sa o pierzi si pe ea, si nici cu el nu o sa fii, pentru ca el nu are nimic cu tine tongue ) Asa ca taci din gura, pastreaza secretul pentru tine si incearca sa trece peste faza cu placutul iubitul celei mai bune prietene. Altul nu-ti gaseai si tu?! raised eyebrows

| justDaisy a răspuns:

Ai 2 variante :
1.ori risti sa iti pierzi cea mai buna prietena
2. ori pe baiat
Trebuie sa te gandesti daca baiatul merita mai mult decat prietena ta cu care ai atatea amintiri placute. GOOD LUCK IN ALEGEREA VARIANTEI CORECTEwinking

| TheDaughter a răspuns:

Zii adevarul, chiar daca simti ca nu poti...Decat sa afle din alte parti, mai bine sa afle de la tina, macar isi va da seama ca ai avut curaj sa-i zici adevarul in fata.Parerea mea.Dar daca tu consideri ca e mai bine sa lasi totul in ceata.Ei bine faci ce crezi...bafta.

| byutzatha a răspuns:

Crede-ma ca si eu am trecut prin asta exat ca tine eu i-am spus prima data can i-am zis s-a suparat un pic dar acum suntem Bfflove struck si cu el sunt prietena desi il iubesc si el cu ea nu mai e.

| maya_8507 a răspuns:

Daca el nu mai tine la ea si ti a zis ca nu are nimic cu tine ce te face sa crezi ca daca vei destrama relatia va veni la tine. o prietena e o prietena nu merita sa te joci cu dragostea nici a celor mai rai dusmani dapoi sai faci asta unei prt. lasa sa vada singura ca relatia dintre ei nu mai are sanse.