Este normal sa creada ca-i o teapa sau ceva de genul asta, adica vreme de 5 luni abia o bagi in seama si acum te trezesti cu declaratiile, este cel putin suspect.
Nici nu poti zice ca o cunosti bine, ca sa ti se trezeasca asemenea sentimente.
Ce poti sa faci acum? Eu ma gandesc sa ii zici asta: "Daca crezi ca imi vei putea raspunde la fel la sentimentele mele, hai sa iesim de vreo doua-trei ori impreuna, ca altfel nu am cum sa-ti dovedesc sentimentele mele". Ceva de genul asta.
Cum am mai spus ne intalnim doar vara, ea e in Anglia si eu in Romania cum sai captez atentia?
Si deja ne cunoastem destul de bine
Ca sa o faci sa te creada intalnitiva si spune-i ceea ce simti in fata nu pe net (e si cazu ca nu te-a crezut) ofera-i o mica atentie gen o floare (trandafir), o ciocolata etc ca ii captezi atentia, incercati sa va cunoasteti (nu pe net) si daca totul e ok, vedeti voi mai depart ce faceti BAFTA!
Fa tot orice! Du-i flori du-i ciocolata fa-o sa simta ca este iubita! Arata-i cum esti tu de fapt si daca te accepta asa bine daca nu ii zici asa : Daca ma poti place asa cum sunt este foarte bine daca nu este si mai bine )))....glumeam foloseste primul sfat al meu si o sa vezi rezultatul! NOROC