| Zerg a întrebat:

Imi place de o fata, dar nu am curajul sa ii spun ce simt pentru ea. Insa ea e dorita de mai multi, dar dansa pare neinteresata de asta. Insa ea de fapt ii analizeaza pe fiecare in parte. Din punct de vedere scolar, am medii putin mai mari decat ale ei.Insa va intreb pe voi cum as putea sa o cuceresc in situatia data, sau cum mi-as putea da seama daca ma place stiind comportamentul ei... chiar mi-a cerut mie personal ajutorul in cateva situatii. Va rog, putina seriozitate... iar sfaturile cele mai bune vor primi fundita.

8 răspunsuri:
| alex_2078 a răspuns:

Frate sunt in aceeasi situatie, iti urez bafta si cred ca daca avem ceva mai mult curaj vom reusi amandoi!

| Phantasmagoria a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu ea. Nu trebuie sa ii spui ca o placi. intai stai sa o cunosti si sa te cunoasca si ea pe tine. Apropie-te de ea ca un simplu prieten, avand in vedere ca tu esti mai bun ca ea la invatatura, ajut-o daca nu stie ceva, stai mai mult timp cu ea si gaseste orice prilej de a fi in compania ei.Vei observa diferenta, daca te va placea te va privi altfel, va avea alt comportament ca de obicei. Dupa mai multe zile petrecute astfel, cand simti ca si ea te vrea, o poti surprinde cu un sarut, daca nu vrei simplu intrebarea,, Vrei sa fim impreuna?". Cu siguranta va realiza ca esti romantic si ii va placea asta la tine.
Dar pana atunci, cunoaste-o! Afla mai multe despre ea, poate ca iti vei schimba si tu parerea.
happy Succes!

| TheSol a răspuns:

Paaai`...
ar trebui sa vorbesti mai mult cu ea.
Incearca sa o cuceresti daruindu`i ceva ce ii place.
si incet incet sa ii spui ce simti pentru ea.hee hee
Daca te place, veti fi impreuna. Daca nu... :d
Bafta;**

| Bibyutsa a răspuns:

Cred ca ai putea sa o mai intrebi despre ea si sa o faci sa creada ca aveti foarte multe lucruri in comun si ca sunteti cu adevarat perechea potrivita, nu ca ceilalti care incearca sa o cucereasca dar nu vor obtine nimic. Doar parerea mea, Succes! happy

| Roberta a răspuns:

Pentru inceput o poti invita undeva, la un suc, incerci sa vezi cum reactioneaza, iar cand crezi ca e momentul potrivit ii dai de inteles ca o placi. Bafta

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Comunicarea e cea mai pretioasaaaa! Trebuie sa vb cu ea.nu fa` gesturi cine stie cum.ca poate sa se intelaga altceva. vb cu ea ca poate altii sunt fitzosi si isi dau aere sa o cucereasca...in schimb tu.tu chiar trebuie sa vb cu ea!

| answer a răspuns:

Domnul meu, ceea ce te statuiesc eu pe tine sa faci, este sa gandesti nu ca "trebuie sa fie a mea/trebuie sa o am", ci "mi-ar placea sa fie prietena mea/ mi-as dori sa fie prietena mea". Stiu ca ai impresia ca e o gluma, dar subconstientul nostru sesizeaza diferenta... daca gandesti ca "trebuie" e ca si cum te-ai obliga sa o ai ca prietena, iar daca nu ti-ar reusi, te-ai simtii foarte rau, dar daca gandesti situatia ca pe o dorinta, vei vedea ca vei fii mai relaxat in fata ea si nu va fi asa de rau daca nu va fi prietena ta!

Nu te mai gandi cum sa faci sa te porti mai frumos cu ea, o fata cam simte cand esti natural si cand vrei sa pari intr-un anume fel; mai ales daca zici ca ea analizeaza situatiile din jurul ei (e fata isteatawinking ); Daca te ajuta cu ceva, gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut, gandeste-te ca si daca nu incerci, iti va parea rau ca nu ai incercat, iar daca incerci si te va refuza, e ceva ce, cred ca orice baiat a patit, fie si doar odata in viata!

De cele mai multe ori, este bine sa ii dai intai de inteles unei fete ca o placi; altfel, poate intelege alte chestii, ca de exemplu, ca esti disperat si plin de hormoni;

Incearca sa vorbesti cu ea intr-un mod in care sa-i arati ca iti este drag de ea... daca ei ii place asta, iti va da de inteles prin gesturi, sau proate prin vorbe happy, asta daca nu e timida;

Vezi, sa nu treaca mult timp cu incercarile de a ii arata ca o indragesti, ca te va lua drept amic si cand iti vei lua in sfarsit inima in dinti, iti va zice in fata ca nu ii place;

Incearca sa ai incredere in tine, sa nu te gandesti la esec si sa nu iti fie teama ca va rade de tine, pentru ca, gandind asa, pierzi din start!

Faptul c ti-a cerut ajutorul tie in cateva situatii, denota ca fata are incredere in tine, deci este un plus pentru tine;
Fii baiat destept si nu uita: toate starile noastre emotionale pleaca din gandire, iar subconstientul nostru ne joaca de multe ori feste...asa ca, daca suntem constienti de aceste lucruri, vom castiga batalia cu emotiile;

Multa bafta si sper ca am reusit sa ajut cu ceva! happy

| diiiiiiia a răspuns:

Poi uite si eu am fost in situatia fetei.
Si mi-a placut de unu ca tine asabatting eyelashes.
Si el a facut primul pas : Asezandu`se langa mine pe un gard la scoala si am vorbit asa vreo 2 pauze la rand. si mi-a cerut id`ul de mess si i l`am dat.iar cand am intrat pe mess el m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el si acum avem o luna si 4 zile b-)...
Concluzia este ca nu trebuie sa te atasezi de ea tare la inceput sa nu pui suflet ca nu stii de fapt cum e. ii zici buna. ii ceri id`ul si tu vb despre scoala despre ce parere are ea despre baietii din ziua de azi. cum sunt parintii ei. daca are prieten si. poate cine stie.o sa iasa ceva. incearca. daca nu incerci nu castigi :*.Ai grija de tine >big grin