Pai daca iti e rusine nu e neaparat sa-i zici ca o placi! Poti sai dai de inteles acest lucru, cum ar fi sa o inviti in oras sa vorbiti mai mult, glumiti, poti sai adresezi cuvinte frumoasa si altele.
Succes!
Pai daca o placi si iti este rusine ai putea sa faci in asa fel incat sa ii dai de inteles asta si sa o faci sa inteleaga cat mai bine chestia asta si incearca sa iti mai controlezi dn rusine si sa scapi de ea ca apoi sa nu regreti chestia asta...
sau ca sa fi mai direct si sa nu regreti apoi ca nu i-ai zis ai putea sa iti faci putin curaj si sa ii spui ceea ce simti si sa ii explici, sa o intrebi daca sentimentul este reciproc, si asa te-ai simti mai usurat crede-ma.
si daca iti este frica ca o so pierzi si ca prietena, si sa nu puteti sa fiti impreuna at poti sa ii zici ca tu ai fost sincer cu ea si nu ai vr sa iti ascunzi asentimentele fata de ea si sa fie totul ca inainte si sa va imaginati ca totul a fost un vis...
chiar daca tie cred ca o sa iti fie greu sa o vezi stiind ca iti place de ea incearca sa uiti...
sper ca te-am as, iti tin pumnii
Mah nu stiu ce sa zic, in primul rand nu mai folosii poza altora la avatar
in al doilea rand si eu am trecut prin chestii de genu
waii inca fata era miss boboc la un liceu. o bunaciune de fata...si i-am zis frate in fata intr-o seara ploioasa de sfarsit de vara.era unpic frig afara o strangeam in brate sub pretextu sa o adapostesc si intr-un final i-am zis, afost o relatie de durata cam 3 luni si ceva, apoi ne-am despartit ca ea se mutase in Italia si mnoh, oricum eu in locu tau as luao la o poveste in fata scarii si i-as zice ce simt.asta e cel mai bine
Mie mi se pare ca "akasha"confunda s. f cu viata reala, draga mea viata bate filmu dar rar.
Pai eu i-as spune-o in fata sau pe mess, dar tu cum esti mai rusinos ar fi destul de frumos sa o inviti la un suc sau sa o duci la un film. sau poti sa ii dai niste indicii care sa o faca sa isi dea seama ca o placi. sunt fata si mie mi-ar placea ca un baiat sa faca ce am spus mai sus. fundita, plz?