| Sk8BN a întrebat:

imi place de o fata din clasa cam de un an, e foarte draguta si f multi baieti o plac, am inceput sa ma dau la ea cam de o luna si am observat ca este prostuta, dar ma inteleg bine cu ea, nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea, sa ii zic in fata sau pe mess, ma puteti ajuta?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| HolyPotato a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui in fata pentru ca pe mess te poate minti usor, insa chiar daca nu te place macar asa poti vedea reactia ei si faci o impresie bunawinking
Dar daca esti mai timid atunci spune-i pe messenger, insa fii atent la cuvintele pe care le folosesti sa nu creada ca iti bati joc de ea. Oricum prima varianta ar fi cea mai indicata.Succeshappy!

5 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Daca vrei sa ii zici,eu as opta pentru varianta 'face to face'.E mai frumos sa ii zici in fata ca o placi, nu stiu, mie mi-ar placea mai mult ca un baiat sa imi zica ca ma place in fata decat pe mess.

| cupcake02 a răspuns:

E mult mai ok sa o chemi pe afara ca sa ii spui asta. Sa vorbesti de asa ceva pe mess e cam de copii mici, nu crezi?

| PisicaRoz a răspuns:

Daca nu o intereseaza de faptul ca te dai la ea inseamna ca e prostuta?raised eyebrowsdaca vezi ca nu-ti merge nu mai insista las-o in pacewinking

| ihavenoidealel a răspuns:

Parerea mea e sa nu te dai la ea mai bine.te intalnesti cu ea la scoala si ii spui ca vrei sa vorbiti ceva. si ii spui ca : trebuie sa iti spun ca nu vreau sa fiu direct dar imi placi mult si as vrea sa fim impreuna numai daca vrei si tu asta.sau keea ce simti u in momentu ala:*

sper ca team ajutata fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca o plac mai multi baieti saraca fata e bombardata iar daca e draguta dar prostuta ei bine nu o cunosc dar aspectul fizic nu e totul iar mie felul asta de baieti mi se par fuperficiali deci nu te lua dupa aspect daca te intelegi bine cu ea foarte bine dar daca o placi doar pentru faptul ca e frumoasa si ca ceilalti baieti o plac la fel doar dupa aspect na eu spun sa te gandesti fff bine inainte sa-i spui ca o placi si daca inima iti spune ca o placi si daca ar fi urata atunci cel mai bine ar fi sa-i spui in fata