| DexterM14 a întrebat:

Îmi place de o fată din clasă. Câteodată mai vorbesc ceva cu ea, dar mă emoţionez şi îi cam trântesc un răspuns scurt şi sec. Aş vorbi cu ea şi pe facebook, dar nu ştiu cum să o abordez şi ce să discut cu ea pentru că mă emoţionez. Câteodată a mai dat ceva semne că m-ar place. Aş vrea să îi dau de înţeles că o plac, dar nu ştiu cum. Ce mă sfătuiţi să discut cu ea şi cum s-o fac să mă observe? PS: Şi ea şi eu suntem mai timizi. Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| MrsMalik1D a răspuns:

Bună, Darius!
Păi. de foarte multe ori băieţii tind să se facă remarcaţi prin comportamentul acela gen "bad boy", pe care nu toate fetele îl tolerează.
Dacă ai spus că amândoi sunteţi timizi, nu îi mai răspunde din scurt şi cu răceală, se poate îndepărta de tine.( Şi nu vrem astabatting eyelashes )
Dacă vorbeşti cu ea pe Facebook, întreab-o ce face, cum se simte etc. şi ascult-o pe ea mai mult decât să vorbeşti despre tine. Fă-o să râdă şi nu o lăsa să se plictisească atunci când vorbiţi.
Nu trebuie nici de fiecare dată când o vezi să îi vorbeşti primul, las-o şi pe ea să te abordeze, dacă uneori o tratezi cu indiferenţă o să se simtă mai atrasă de tine. Aşa-s fetelebatting eyelashes
Sper să-ţi fi fost de folos şi sper să reuşeşti cu ea. Multă baftă!:*

10 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Omule, aici ma depaseste problema. Nu ca m-ar intimida femeile misterioase, doar ca nu am cont de FB. Si nici nu cred ca o sa am prea curand.
Eu procedez altfel: cand nu stiu sa o cuceresc merg la un amic mai experiementat si il rog sa ma invete. Daca este rea tare fata si tot nu vrea cu mine, merg la un amic mai fortzos si il rog pe el sa mi-o tina si mie cat ii cer prietenia ca sa nu fuga.

Stima!
grab

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Scoate-ti din minte ca esti timid. Nu esti, imagineaza-ti ca toata lumea te place si ca toti te vor pe langa ei ca sa ii distrezi. Indiferent de rezultat, continua sa crezi ca te-ai descurcat mai bine ca data trecuta. Gaseste sau inventeaza un motiv, ceva care sa te faca sa pari "invingator". Asa scapi de inhibitii.

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Nu-ti fa un plan dinainte. Sa zicem ca tu iti propui sa o intrebi ce face, unde lucreaza taica-sau, daca a vazut reclamele de la mercador. Pe urma ce faci daca te cheama la o plimbare dupa scoala? Iti zic eu:
Ori intri in blocaj mintal ca n-ai scenariu, ori pleci acasa si ratezi ocazia.

| sayWhaaat a răspuns:

Fii barbat si abordeaz-o la scoala. Invit-o la un suc.

| unknøwn a răspuns:

Să-i dai de înţeles ca să ce?
Tu te aştepţi să-i dai de înţeles că-ţi place de ea şi ea să facă tot ce trebuie mai departe?
Poate tipa chiar şi-o dat seama deja de asta, şi-o dat seama c-o placi, aşteaptă să faci tu ceva mai departe.

| justmeandmyboringself a răspuns:

In primul rand, ea pare sa te placa cum o placi tu pe ea; sau nu prea interactionati?

| DexterM14 explică (pentru justmeandmyboringself):

Mai mereu râde la glumele mele, uneori mă mai priveşte în ore, iar odată când ne-am întâlnit mi-a zâmbit şi s-a roşit puţin. La şcoală interacţionăm nu foarte des dar interacţionăm zilnic

| LarisaBombonica a răspuns:

Hei. Daca ea iti da semne ca te place, inseamna ca te place! laughing Bineinteles ca ea nu poate sa faca primul pas, tu ar trebui sa-l faci caci asa e normal. Uite cum sa-i arati ca o placi :
1.Complimenteaza-i hainele, stilul, etc.
2. Fii atent ce zice ea, rade la toate glumele care le zice chiar daca sunt seci.
3.Fii glumet, fetele adora un baiat cu simtul umorului.
4.Fii mai stilat, urmareste cum se poarta o bluza, caci fetelor nu le place cand vad un baiat care nu vine imbracat cu stil (ex. cativa baieti din clasa la mine purtau bretele cu hanorac - iaccc)
5. Iti place sportul? Esti destept? Ai simtul umorului? Sa ai macar una dintre toate aceste calitati (nu stiu ce stil e fata, dar noua ne plac mai mult sportivii).
6.Fii tu insati si cand vrei sa te observe. Incearca sa vorbesti frumos cu ceilalti si sa nu injuri ca la usa cortului, caci nici nu se va mai uita la tine.
7. Daca asta nu functioneaza, mergi pe langa ea si vorbeste despre ceva ce ii place ei.
8. Atunci cand vrei s-o ceri sa se combine cu tine, cheam-o afara si spune-i asa:
-(numele ei), de câteva zile nu-mi mai găsesc liniștea. Când te vad, în ochi îmi sare o strălucire de a ta, ești ca un trandafir abia inflorit! Eu te iubesc din toată inima mea și vreau sa fii iubita mea iar eu iți mulțumesc pentru orice răspuns îmi vei da. M-ai făcut cel mai norocos băiat din lume...
happy (la urma da-i un zâmbet cuceritor.)
Eu nu te forțez sa spui da, numai dacă simți aceleași sentimente ca mine big grin.

Bafta! Scuze greșelile de ortografie!

| Bubu9090 a răspuns:

Heyy buna eu sunt fata si imi place de un baiat si el stie dar sunt orgolioasa si nu vreau sa il bag in seama pe facebook astept sa ma bage el si cred ca e cel mai important ca un baiat oricat ar fi de rusinos sa ii vorbeasca unei fete sa ii zica ce simte intai prin mesaje apoi ia-ti inima in dinti si stai cu ea de vb fata in fata dar atentie sa fi numai tu cu ea crede-ma e mult mai bine :*

| Ţicku a răspuns:

Fii sincer cu ea, incearca sa fiţi singuri şi să îi spui ceea ce simţi. Dupa, asta depinde doar de ea.Te poate refuza, sau poate sa va cuplati ...Treaba ta cu faci, bafta!