Hai ca e simplu! Lasi timpul sa treaca (sa zicem o saptamana, ca sa nu dea de banuit). Dupa aceea, astepti inca putin, pentru a nu da (iar!) de banuit, si aduci in discutie ''esecul'' tau in ''relatia'' pe care tocmai ai incheiat-o (ii spui ca te-a inselat sau ceva de genul asta). Dupa, te descurci tu! Succes!
La asta ma gandeam si eu... cred ca asta voi face
Rau ai facut. Poate ii spunea indirect ca acea fata e ea, poate asta astepta si tu te-ai pus fuga sa-i spui ca ai prietena. rasp de mai jos sunt ok, dar ar mai fi si varianta ca; ii spui ca a fost o gluma ca sa vezi reactia ei.
Doamne, ai facut o mare prostie. Fata asta te place si vroia sa vada daca o placi si tu. Deci spune-i ca ai spus asta doar pentru ca nu stiai ce sa zici si ca nu ai prietena. Spune-i ca simti ceva pentru ea si daca ea nu simte la fel nu e nici o problema. Succes
Deci eu asa as face m-as duce i-as spune ce simt eu pentru ea. Raspunsul ei va fi ceva de genul si atunci de ce ai zis ca ai prietena si ii zici adevarul daca zice nu te cred o iei si direct kiss:* acu ma crezi? bafta
George0197 întreabă: