| TheOriginalVlad a întrebat:

Imi place de o fata si cred ca si ei ii place de mine pentru ca s-a dat la mine. Ea e a 7-a si eu a4-ace sa fac ca sa o impresionez si sa fie iubita mea

Răspuns Câştigător
| lovethebest a răspuns:

Foarte dragut din partea ta,incearca sa vorbesti cu ea. sa te lovesti putin de ea cand mergi pe hol.iar apoi ii spui ca nu ai vrut, ca nu ai vazut-o.si ca sa-ti ceri scuze.ii dai cv, o floare. sau o inviti la un suc. :* iar apoi te descurci tu, ca esti baiat mare.dar poarta-te frumos cu ea!

5 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Eu sunt a8a... si i puwp pe obraz pe unii din baieteii de la a4a. si ii consider ca niste fratiori. asa te considera si ea pe tine deci nu iti mai fa sperante. o fata de clasa a7a nu se uita la unu de a4a. ce siguranta ii poate oferi un pustan de a4a? hai sa fim seriosi.

| Voledar a răspuns:

Serios...vezi-ti de scoala ta, cu ce crezi ca ar fi ea mai fericita ca are un prieten de clasa a4-a,nu peste mult timp probabil ca deja nu mai e virgina dar prin clasa a-8-a isi va incepe viata sexula cum fac majoritatea, tu o sa fii in a5-a cu ce o sa faci tu fericita fata aia daca tie nici macar nu ti se scoala. parerea mea e sa mai astepti o sa ai timp si de asta, sau poate o sa zici ca ti se scoala dar ea are nevoie de ceva serios nu de 7cm ai tai laughing scuze daca o sa te simti ofensat in vreun fel dar asta e realitatea. Iar faza ca ea se dadea la tine nu inseamna ca vrea sa fiti iubiti poate ptieteni dar in nici un caz iubiti

| Criss003 a răspuns (pentru Voledar):

Eu sunt a8a. si nu mi-am inceput viata sexualawinking