Daca te iei dupa dragos ai 30 % sanse de reusita (sa te bage in seama) si 70 % sa te considere un libidinos. Iti place de ea, gandeste-te putin de ce si dupa aceea du-te la ea si o bagi in seama. Stii cum se spune : toate lucrurile bune incep cu "Buna, ce faci? " si evident dupa aia lasi discutia sa curga de la sine. nu baga fraze sau idei de agatat, fi u insuti, fi original, si ai grija sa zambeasca cat mai des. Bafta!
Afla date despre ea(cum o cheama, cei place sa faca, locuri pe unde isi petrece timpu).
Daca aveti prieteni comuni e si mai bine poti facu un"plan" impreuna cu prietenii comuni gen sa mergeti la un film ceva si sa vina si ea(t asezi u langa ea)...deacol cred ca sti si u ce sa faci.
Daca nai prieteni comuni :
O privesti o zi (2 depinde cum vr)
A doua zi ii mai arunci un zambet o saluti cand o vezi.
A treia zi O saluti,,o intrebi ce mai face etc etc
A patra zi o inviti si un undeva(parc,film,club nu stiu ce varsta ai deci...), vorbesti cu ea ii zici ca o placi, improvizezi si u pe moment nu-ti face planuri dinainte ca no sa-ti iasa nimic bine
Ala e un exemplu bun pentru tine (altii fac asta mult mai repede sau folosesc tehnici mai rapide de a intra in discutie cu ea si chiar sa obtina o intalnire.
Din moment ce n-am informatii mai multe asta e tot ceti pot oferi.
Bafta!
Incepe cu o conversatie usoara, spune-i cum te numesti, intreab-o ce nume are, cheam-o des pe afara, in cluburi si prin alte locuri, fa totul ca acea fata sa se simta bine pe langa tine, adu-i flori, nu uita, in dragoste trebuie sa ai rabdare.
cat mai mult succes cu acea fata.
In primul rand sa nu te grabesti in orice ai face ca sa o atragi si in al doilea rand sa fi tu insuti ca poate o sa ai surpriza ca si ea sa te placa. multa bafta