| simpic a întrebat:

Imi place de o fata si nu stiu cum sa fac sa ma bag cu ea in seama. Sunt un pic timid sa vorbesc cu ea ca mi-e frica. Va rog ajutati-ma! Astept Sfaturi.

Răspuns Câştigător
| vegeta a răspuns:

Prietene asta e cel mai al drak dusman ca sa zic asa cu timiditatea nu vei reusi niciodata sa-ti faci vreo prietena iar ca sa-ti dau un sfat ai vazut si tuu cati baietii sunt urati care au gagici de iti cade fata ei cum crezi ca le-au cucerit cu tupeul totul este sa ai vrajeala si tupeu pa tine asta e primul as din maneca si sa scoti orice porumbel din gura cand stai cu o fata de vb care sa o faca sa rada sa o faca sa o binedispuna asta e asul castigator si dupa mai multe gesturi si chestii din astea cu aceea fata atunci trebuie sa lasi timiditatea laoparte si sa-i spui ce te doare laughing adica daca vrea sa ai o rel cu ia si asmd totul tine de tine trebuie sati schimbi comportamentul si sa vb cat mai mult cu o fata despre orice dar sa gasesti asa subiecte in care sa ei sa-i placa si sa o vezi ca rade si ca este binedispusa ca alfel o sa ai de pierdut si o sa iti spuna ca vb prea mult sau ca o plictisesti daca vezi ca rade bagi orice fel de subiecte in continuare daca nu mai bine taci si vb ce este de vb ca sa zic asa... spune bancuri, poezii etc... fundita daca vrei

5 răspunsuri:
| Vokii a răspuns:

Incepe cu un 'Buna!', iar restul poti continua pe baza unui subiect comun(muzica, hobby-uri) sau o intrebi daca vrea sa iasa la un suc. Trebuie sa-ti faci si tu curaj, ce se poate intampla? Nu te mananca!

| Danysan a răspuns:

Incearca sa o Scoti in Oras, iar cand o sa prinzi clipa ii spui ceea ce simti.

| scorpiaX a răspuns:

Gasesti un subiect comun,

| Conficker a răspuns:

E colega, e amica, e vecina?