| HopSlow a întrebat:

imi place de o fata si vorbim pe facebook mai mereu si nu stiu ce sa mai zic, nu prea mai am cu ce sa sparg gheata, ce subiect sa abordez... Funda +vot plzzz

4 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu incurajez abordarile virtuale, dar de data asta iti dau un pont: Toti baietii intra pe ea cu "Hei, ce mai faci?" Sau " uite cine a fost la mamaia, am fost si eu acum 2 sapt,ti-a placut?" Tu fii mai diferit,trebuie sa ii captezi atentia in prima faza, o uimesti, dupa care vorbesti deschis si sincer, ceri numarulvorbesti la telefon, primesti date-u, o surprinzi si live, si uite ca ai gagica

| HopSlow explică (pentru TheLoveDoctorr):

Suntem impreuna laughing dar nu stiu ce sa mai vb cu ea crying

| MaybeJustMe a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa va intalniti inainte de toate, dupa ce acest pas este facut, totul o sa decurca de la sine.

Bafta!

| bucurclaudiu a răspuns:

Intainte de toate, fii sincer. Facebook-ul foloseste-l ca avantaj, spunandu-i ceea ce simti. Nu te vede si nu-ti poate simti timiditatea. Mergi pe principiul: Daca vrei sa ne cunoastem, hai sa o facem in cadrul unei relatii. Risti sa o pierzi ca iubita daca te imprietenesti prea mult. Fa-i un mesaj bine elaborat cu toate intentiile tale si trimite-i-l. Cu siguranta nu va avea raspuns pe moment asa ca ajut-o spunandu-i faptul ca ai vrut de la inceput sa ii spui, dar acum ti-ai facut curaj. Iar daca ea considera ca e deranjant, iti ceri scuze. Daca o deranjeaza ca e clar ca nu vrea. Daca zici ca e in regula, atunci primul pas deja l-ai facut. Sper ca te-am ajutat.