Nu incurajez abordarile virtuale, dar de data asta iti dau un pont: Toti baietii intra pe ea cu "Hei, ce mai faci?" Sau " uite cine a fost la mamaia, am fost si eu acum 2 sapt,ti-a placut?" Tu fii mai diferit,trebuie sa ii captezi atentia in prima faza, o uimesti, dupa care vorbesti deschis si sincer, ceri numarulvorbesti la telefon, primesti date-u, o surprinzi si live, si uite ca ai gagica
Suntem impreuna dar nu stiu ce sa mai vb cu ea
Eu te sfatuiesc sa va intalniti inainte de toate, dupa ce acest pas este facut, totul o sa decurca de la sine.
Bafta!
Intainte de toate, fii sincer. Facebook-ul foloseste-l ca avantaj, spunandu-i ceea ce simti. Nu te vede si nu-ti poate simti timiditatea. Mergi pe principiul: Daca vrei sa ne cunoastem, hai sa o facem in cadrul unei relatii. Risti sa o pierzi ca iubita daca te imprietenesti prea mult. Fa-i un mesaj bine elaborat cu toate intentiile tale si trimite-i-l. Cu siguranta nu va avea raspuns pe moment asa ca ajut-o spunandu-i faptul ca ai vrut de la inceput sa ii spui, dar acum ti-ai facut curaj. Iar daca ea considera ca e deranjant, iti ceri scuze. Daca o deranjeaza ca e clar ca nu vrea. Daca zici ca e in regula, atunci primul pas deja l-ai facut. Sper ca te-am ajutat.