| mimiix a întrebat:

Imi place de un baiat, adica tin chiar foarte mult la el,vorbim in fiecare seara prin mesaje, dar nu mi-a zis niciodata daca vreau sa fiu cu el sau habar nu am daca sunt cu el. il intreb de fiecare data daca ma iubeste si imi spune ca foarte mult..si eu la fel. dar numai ca el cand iese undeva de ex : in club se da la alte fete si eu parca nici nu as exista.ce sa fac? va rog ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Daca se da la altele, nu sunteti impreuna si poate sentimentele lui sunt niste minciuni daca te-ar iubi ai merge cu el in club

| neutrino a răspuns:

Nu trebuie deca sa accepti realitatea, lumea virtuala e una, realitatea este altceva.

| loveyourkiss a răspuns:

Pai daca se da la alte fete poate nu tine chiar atat de mult la tine. Sau daca tine nu stie cum sa tio arate. Eu cred ca nu ar trebui sal intrebi direct daca te iubeste deoarece il pui in incurcatura si te poate minti. Fi smechera ca sal ai la picioare.

Succes:**

| qpAbi a răspuns:

Nu prea cred ca ar vrea o relatie cu tine. Poate tine la tine pentru ca are cu cine vorbi si cui sa ii spuna ce are pe suflet. Mai degraba e tipul de baiat care pur si simplu nu poate sta fara compania fetelor. Daca vorbeste cu multe fete prin mesaje si le spune acelasi lucru? Poate ca te ignora pentru ca nu ii pasa sunt multe eprsoane care doar profita de altele. happy

| MrBlueeyes a răspuns:

Poate e altfel de iubire(ca pe o sora). Vorbeste deschis cu el, spune-i la ce concluzii ai ajuns. Raspunsul o sa ti-l dea chiar dansul, in nici-un caz vre-unul dintre noi. Succes si tine-ne la curent