| lullaby57657 a întrebat:

Buna imi place de un baiat care are 13 ani si eu am 10 ani. el a plecat in decembrie in germania. el ma simpatizeaza putin dar nu stiu cum sa ii zic ca il plac.credeti ca am vreo sansa cu el? Funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| Corinaa2013 a răspuns:

Ai 10 ani si el 13...
E cam de varsta ta deci ai avea cateva sanse.
Succes!
Funda?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca a plecat in Germania ce rost mai are sa te tii dupa el?

| Elena1234456 a răspuns:

Daca e in Germania nu prea vad sanse happy.Ar trebui sa ii spui ce simti pentru el, oricum.

| Inoue a răspuns:

Lasand la o parte mustrarile, eu spun ca nu ar trebui sa fie asta o problema. Spune-i ce simti. Dragostea la distanta e mult mai intensa daca cei doi se iubesc cu adevarat.Dar la varsta ta, abia dacă stii cat fac 8x6.Eu,la varsta ta abia invatam sa fac haine pentru papusi.Ar trebui sa lasi simpatiile asta deoparte.Nu ai varsta adecvata si mai tarziu ce o sa faci? Copiii din ziua de azi...

| corina8508 a răspuns:

Doamne fereste ce copchii retardatistraight face eu la 10 ani stiam abia ce inseamna clasa a 5a.numa de baieti nu-mi ardea. creca tare multe stii tu despre ce inseamna "a placea/a iubi" du-te fetito si joaca-te cu papusile hannahmontana daca tot ai numele asta.

| lullaby57657 explică:

Pai se mai intoarce in Romania

| IoNuTzZz14 a răspuns:

Se poate sa ai vreo sansa cu el. Daca chiar vrei sa afli raspunsul.Intreabal pe el.Nu pierzi nimic