| Cherollll16 a întrebat:

Imi place de un baiat care are o iubita cu care nu prea se inteleg ei va rog sa-mi dati niste sfaturi calmea cum pot sa aflu daca si el ma place pentru ca eu una simt ca inebunes numai la el ma gandesc contunu in fiecare ora in fiecare minut in fiecare secunda va rog ajutati-ma si va rog sa nu spuneti ca sunt disperata va pup dau funda la cel mai bun sfat. kiss

3 răspunsuri:
| Madyupsik a răspuns:

Pai sincer draga. as vrea sa fii fericita cu persoaa iubita dar el are prietena. Si gindeste logic daca ei nu se inteleg dar el continue sa fie cu ea inseamna ca o iubeste. Si nu iti sfatui sa incerci sa le strici relatia pentru ca ai putea sa suferi tu mai tirziu. Dar totusi daca se despart incearca mai intii sa ii devii prietena si sa stii ca orice inceput de relatie trebuie sa fie bazat pe respect. Dar daca tu vei umbla dupa el ca o nebuna disperata la sigur el va fugi de tine. Bafta

| lukeskywalker a răspuns:

1sa nu mai fii atat de disperata, baietilor nu le plac fetele disperate, sau cel putin nu pentru mult timp
2.sa-ti vezi de treaba ta momentan, astepti sa se desparta si dupa aia mai vezi tu...

| Cherollll16 explică:

Nu am mentionat ca el o face in tot felul pe iubita lui normal ca nu ii zice in fata i-a zis unei fete si ea mi-a zis mie. Pentruca el este un baiat mai serios ca-m cum sunt eu si ea se poarta ca si cum ar avea 2 ani si nu spun asta doar ca mie imi place de el