| ingerash_6577 a întrebat:

Imi place de un baiat care e cu 2 ani mai mare. Si el ma place. E la scoala cu mine dar nu prea vorbim. Mai mult vorbim pe mess. Imi tot zice pe mess ca ma iubeste si nu stiu daca e adevarat. Eu cred ca chiar ma place si daca e asa cum sa fac sa fim impreuna? dau findita

Răspuns Câştigător
| ChRiSu a răspuns:

Spune-i ca si u il placi si ca ai vrea sa fiti impreuna
ori cum chiar daca iti va spune nu nai dc sa regreti da eu cred ca o sa-ti spuna da ai incredere in tine

8 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Nu sunteti impreuna si deja iti spune ca te iubeste?! hai sa fim seriosi, e doar o vrajeala, un capriciu.

| cosminnnellu a răspuns:

Buna iony in primul rand trebuie sa realizezi importanta cuvintelor ``te iubesc`` sunt niste cuvinte care trebuie spuse din inima,nu asa in joaca pentru ca daca sunt folosite in joaca nu au farmec,deci clar nu a ajuns la capitolul sa te iubeasca insa nu e exclus sa te placa,data viitoare cand iti zice ca te iubeste spune-i sa spuna adevaratele sentimente pentru ca i le-ai aprecia mai mult,cat despre faptul sa fi-ti impreuna este simplu iesiti amandoi la o plimbare, la un suc unde sa va relatati sentimentele unuia fata de altul, restul vine de la sine multa bafta:*:*

| Iulia8659 a răspuns:

Pai odata cand vorbesti cu el pe mess ii zici ca iti place de el si daca ar vrea sa fie impreuna... iti zic sa-i spui pana nnu va fi prea tarziu.macar voi sa fiti fericiti.
si eu iubesc pe cineva da aceea persoana nucrying asa ca iti zic sa actionezi cat mai repede. sper ca ti-a fost de folos ce ti-am zis.

| gabytzuku a răspuns:

Probabil ca ar trebui pus la incercare asa ca eu fiind tot boy iti zic clar, daca te ubeste fal sa o zica in fata celui mai bun prieten al luibig grin si daca da atunci ca si amici mergeti la un suc si il descosi acolo apoi ii zici la sfarsit(daca iti place) ca o sa va intelegeti bine daca veti fi impreuna si zii:"vrei sa te combini cu mine?" si iti va raspunde, dar daca e, mai timid atunci fa-l sa urle cuv(prin seductie feminina):"te iubesc" si va fi binewinking

| Kaℓi a răspuns:

Adica nu prea vorbeste cu tine, da' iti zice pe mess ca te iubeste?
Io cred ca iti da mass-uri...winking

| pakito a răspuns:

O da laughingFi mereu sincera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place chatterbox, de ce nu vrea sa isi arate dragostea in public?
Aud?

| lavy_1033 a răspuns:

Pai daca zice ca te iub inseamna ca ar vrea sa stai si cu el nu? daca nu face nimic ar trebui sa te faci putin suparata pe el si sa-i spui ca nu vrei sa continui asa daca nu ajungeti nicaieri! nu are rost sa-ti zica ca te uib daca nu st imprwinking