Si eu am fost in situatia ta, doar ca noi doi nu eram in aceeasi clasa...singurul sfat pe care pot sa ti-l dau si pe care as fi vrut sa mi-l dea si mie unele persoane cand eram in situatia asta este sa ii spui ce simti...pentru ca daca o sa taci, o sa iti para rau o viata intreaga. Plus ca ceea ce simti acum nu o vei mai simti cu aceeasi intensitate cand vei mai creste. Eu mai ma privesc cu respectivul si acum in ochi si intoarcem capul unul dupa altul. Ia-ti inima in dinti si marturiseste, fa ceea ce eu nu am fost in stare. Chiar daca o sa te refuze, dupa ce o sa iti treaca durerea ca sentimentele nu iti sunt impartasite, te vei simti impacata.Sa imi spui si mie ce ai hotarat :*
Ar trebui sa vezi daca si el te place, dar sincera sa fiu, in locul tau nu m-asi baga intre el si prietena lui indiferent daca se inteleg sau nu.presupun ca daca nu tinea la ea, o parasea, mai ales ca nu se inteleg asa cum zici tu.
e greu sa-i spui in fata, asa din senin, ce simti pentru el, eu asta cred, ca trebuie sa te asiguri ca sentimentele-s reciproce, eventual sa-l faci sa tina la tine. bafta, sper ca ti-am fost de folos :*
Ar trebuii să aştepţi să facă el primul pas.Dar dacă nu-l face, fă-l tu pe primul din 100 şi cred că le-ar face el pe restul' .
Îţi urez multă baftă. :*
Pa, pa.
Pasul 1 ii sa-i spui ca vrei sa-l sugi!
Pasu 2 cerei sa te dezvirgineze!
SPor la lucru!
Cred ca ar trebui sa incerci sa il faci pe el sa vobeasca iar cand crezi ca e momentul potrivit ii spui ca il placi si speri ca si el o sa te placa. si apropo ce idioti sunt cei cu raspunsurile alea perverse
mai bine nu mai raspundeti decat sa dati raspunsuri din astea